Merhaba.
JavaScript konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Fakat kodlarda mantık ya da yazım hatasının olup olmadığını üstadlardan öğrenmek isterim. Bu kod animasyon tetikleme ile ilgili sorun olduğunu düşündüğüm koddur. Çünkü Google'nin F12 hata ayıklama ekranında performans kısmından yapılan test sonucu animasyonun tetiklendiği sürenin çok uzun olduğunu gördüm. Bu da donma ve kasma olayına neden oluyor. Nerede bir hata olabilir? Yardımlarınızı rica ederim.
Kodlar:
JavaScript konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Fakat kodlarda mantık ya da yazım hatasının olup olmadığını üstadlardan öğrenmek isterim. Bu kod animasyon tetikleme ile ilgili sorun olduğunu düşündüğüm koddur. Çünkü Google'nin F12 hata ayıklama ekranında performans kısmından yapılan test sonucu animasyonun tetiklendiği sürenin çok uzun olduğunu gördüm. Bu da donma ve kasma olayına neden oluyor. Nerede bir hata olabilir? Yardımlarınızı rica ederim.
Kodlar:
JavaScript:
function a3(x, t) {
var e = a2();
return (a3 = function(t, _) {
var a = e[t -= 342];
if (void 0 === a3.BAIlFd) {
var i = function(x) {
for (var t, e, _ = "", a = "", i = 0, n = 0; e = x.charAt(n++); ~e && (t = i % 4 ? 64 * t + e : e,
i++ % 4) && (_ += String.fromCharCode(255 & t >> (-2 * i & 6))))
e = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789+/=".indexOf(e);
for (var r = 0, s = _.length; r < s; r++)
a += "%" + ("00" + _.charCodeAt(r).toString(16)).slice(-2);
return decodeURIComponent(a)
};
a3.mkFtfT = i,
x = arguments,
a3.BAIlFd = !0
}
var n = t + e[0]
, r = x[n];
return r ? a = r : (a = a3.mkFtfT(a),
x[n] = a),
a