Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Merhaba. Kodsuz Minecraft Server Launcher'imi yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021
Merhaba. Kodsuz Minecraft Server Launcher'imi yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Yardım edebilir misiniz?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Kasım 2021 #2 Bunun için C# gibi kodlama türleri bilmen gerek. Kodsuz yapmak neredeyse imkansız. Artı 0 Eksi
KS KS Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #3 Linux Kaymak dedi: Bunun için C# gibi kodlama türleri bilmen gerek. Kodsuz yapmak neredeyse imkansız. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Bunun için C# gibi kodlama türleri bilmen gerek. Kodsuz yapmak neredeyse imkansız. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Kasım 2021 #4 Eymen Eker dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Hevesini kırdıysam özür dilerim ama sana bir tane şablon yapabilirim hatta web sitesini bile yapabilirim sunucunun. Artı 0 Eksi
Eymen Eker dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Hevesini kırdıysam özür dilerim ama sana bir tane şablon yapabilirim hatta web sitesini bile yapabilirim sunucunun.
KS KS Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #5 Linux Kaymak dedi: Hevesini kırdıysam özür dilerim ama sana bir tane şablon yapabilirim hatta web sitesini bile yapabilirim sunucunun. Genişletmek için tıkla... Yaparsanız mutlu olurum. Xyz veya .com ya da domainsiz eycraft. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Hevesini kırdıysam özür dilerim ama sana bir tane şablon yapabilirim hatta web sitesini bile yapabilirim sunucunun. Genişletmek için tıkla... Yaparsanız mutlu olurum. Xyz veya .com ya da domainsiz eycraft.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Kasım 2021 #6 Eymen Eker dedi: Yaparsanız mutlu olurum. Xyz veya .com ya da domainsiz eycraft. Genişletmek için tıkla... Tabii web siten yarına hazır olur fakat. Epizy .com olacak örneğin kncyazilim. Epizy.com Artı 0 Eksi
Eymen Eker dedi: Yaparsanız mutlu olurum. Xyz veya .com ya da domainsiz eycraft. Genişletmek için tıkla... Tabii web siten yarına hazır olur fakat. Epizy .com olacak örneğin kncyazilim. Epizy.com
KS KS Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #7 Linux Kaymak dedi: Tabii web siten yarına hazır olur fakat. Epizy .com olacak örneğin kncyazilim. Epizy.com Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Tabii web siten yarına hazır olur fakat. Epizy .com olacak örneğin kncyazilim. Epizy.com Genişletmek için tıkla... Tamam. Teşekkürler.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Kasım 2021 #8 Eymen Eker dedi: Tamam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 5 dakikada .tr .gg uzantılı yaptım ama bu şablon gibi bir şey. eycraft - Ana Sayfa Artı 0 Eksi
Eymen Eker dedi: Tamam. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 5 dakikada .tr .gg uzantılı yaptım ama bu şablon gibi bir şey. eycraft - Ana Sayfa