Köfte ekmek seven Alman askerine ne denir?

Daha fazla  
Bu bilmeceyi duyan var mı? Burada bir kafede ücretsiz içecek falan verilecekmiş bilene. Arkadaşlar saatlerdir tartışıyorlar. Tahmin falan da yazın deneyelim.

Bende anlamadım GPT'ye her sorduğumda hep farklı cevaplar veriyor hepsini liste yapıp atayım.

Ekran görüntüsü 2024-07-11 212812.png

Liste yapamadım çünkü aralarında tek farklı cevap buydu diğerlerinde hep frikadellenle başlıyor.

2. cümlesi farklı sadece.

Bende anlamadım GPT'ye her sorduğumda hep farklı cevaplar veriyor hepsini liste yapıp atayım.

Eki Görüntüle 2249542

Liste yapamadım çünkü aralarında tek farklı cevap buydu diğerlerinde hep frikadellenle başlıyor.
Bu baya mantıklıymış hemen deniyorum

Yok hocam bu da değil. Acaba milletin ilgisini çekmek için cevabı olmayan soru mu soruyorlar? Muhtemelen cevap aşırı sallama bişey çıkacak. Öğrenirsem buraya yazarım.

Bu baya mantıklıymış hemen deniyorum

Yok hocam bu da değil. Acaba milletin ilgisini çekmek için cevabı olmayan soru mu soruyorlar? Muhtemelen cevap aşırı sallama bişey çıkacak. Öğrenirsem buraya yazarım.
Hocam bence cevap Hamburg-Er olmalı gayet mantıklı ve yanılmıyorsam bir yerde daha duymuştum. İçeceği vermemek için yapıyorlar olmasın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı