Köfteci Yusuf'un etlerinde domuz eti tespit edildi!

Şifadır şifa, kapatılmıyorsa hâlâ vardır bir sebebi. Böyle devam.

Helal sertifikası parayla alınıyor galiba.

Valla martı eti yemekten iyidir. Demek ki Yusuf'un lezzet sırrı da buymuş, öğrenmiş oduk. Zaten Köfteci Yusuf'un fiyatları falan da çok pahalı değil. Şifa niyetine yapıştır geç. Ülkede milyar dolarlar birilerinin cebine gidiyorken sahte helal sertifikası almak normal geliyor artık bana alıştık artık.

Tarım Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde tağşiş yapılan ve sağlığa zararlı ürünler satan birçok firmanın listesi internetten duyurulup, yayınlanırken köfteci yusuf bu listelerde yer almadı!

Mahkeme kararıyla derhal Yürütme Durdurma alarak listelere girmediler.
Bunu kapatmışlar mı yani? Çok şaşırdım, diğerlerine hiçbir şey olmamıştı da.

Beyin bedava ama internete para ödeniyor:

1728504972724.png

Bazı paraya tapan problemleri ve gerçeği asla bu olmayan maceraların sonuçları... köfteci yusuf, joseph değil youssef çıktı.

Bunu kapatmışlar mı yani? Çok şaşırdım, diğerlerine hiçbir şey olmamıştı da.
Evet Mahkeme kararıyla ilanı durduruldu. Diğer firmalar küçük ölçekli olduğu için itibarı ve değeri zara göreceğinden durdurulmuş.

Son düzenleme:
Helal sertifikası rahatça aliniyor.Paranın açamayacağı kapı cidden yok sanırım. Merak ettiğim şey ne zamandan beri domuz eti karıştırılıyor acaba? Uzun zamandır yemiyorduk yediğimiz temiz çıksa bari.

Eğer "etlerimiz %100 helal" vb. şeyler dedilerse karşı çıkmamız gerekir. Böyle bir iddiaları yoksa boşuna laf etmiş oluruz.
Hocam hangi kafayla düşünüyorsunuz bu fikirleri? Marketten su istediğiniz de size sirke verse ah iyiki camsil vermedi mi diyeceksiniz? Ürün dana diye satılıyorsa dana eti olmalı.

Hocam hangi kafayla düşünüyorsunuz bu fikirleri? Marketten su istediğiniz de size sirke verse ah iyi ki camsil vermedi mi diyeceksiniz? Ürün dana diye satılıyorsa dana eti olmalı.

Kardeşim, adamlar dana eti deyip domuz eti satıyorlarsa karşı çıkarız zaten. Ben farklı bir şey mi söylüyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı