Kömür yedim

Kömür, vücuda girdiği anda tüm toksinleri ve zehirleri temizleme özelliği var. Zaten tıpta zehirlenme vakalarında kullanılan ve aslında oksijenle birleştiği an harekete geçen bu negatif yüklü karbon şişkinliği alıyor, vücuttaki ödemin atılmasını sağlıyor.
Yapılan araştırmalar sonucunda aktif kömür direk olarak tüketilebileceği ortaya çıkarılmıştır. Bu yüzden hap ve toz halinde satılıyor.
Bir şey olmaz.

Arkadaşlar iyi geceler. Akşam mangal yapmıştık közde patates koymuştuk üzeri yanmıştı. Kabuğunu soymadan yanlışlıkla yedim. Acıydı yuttum. Yardım edin. Troll değil yemin ederim. Yardım edin korkuyorum. Midem bulanıyor. Ağzımda acı bir tat var. Ne yapmalıyım?
hiç bir şey olmaz.

Kömür, vücuda girdiği anda tüm toksinleri ve zehirleri temizleme özelliği var.
Aktif karbon evet, kömür hayır.

Yine konuya henüz açılmış gibi yazdım👏🏻Öncelikle afiyet olsun. Bağırsaklarınız bu gece iyi mesai yapacak demektir. Sabah baş dönmesi yoğun mide bulantısı enfeksiyon ya da kanama olursa hastaneye gidersin koku için de önce ağazını 5 dakika arayla çalkala varsa karanfil tut ağazında 10 dakika sonra naneli sakız çiğne. Bu dediğimi yarın sabah kahvaltıdan sonra da yap tamamdır. Muhtemelen miden bu gece kömürü eritir. Dediğim gibi baş dönmesi mide bulantısı kanama olursa hastaneye git.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı