- Makaleler
- 3
Geçmiş olsun. Çıkışında bağırsakları motor gibi çalıştırır artık, korkmana gerek yok.
hiç bir şey olmaz.Arkadaşlar iyi geceler. Akşam mangal yapmıştık közde patates koymuştuk üzeri yanmıştı. Kabuğunu soymadan yanlışlıkla yedim. Acıydı yuttum. Yardım edin. Troll değil yemin ederim. Yardım edin korkuyorum. Midem bulanıyor. Ağzımda acı bir tat var. Ne yapmalıyım?
Aktif karbon evet, kömür hayır.Kömür, vücuda girdiği anda tüm toksinleri ve zehirleri temizleme özelliği var.
Hocam ben bulsam ben de denerim. Faydalı olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama.Başganım afied.
Hocam faydalı değilse motoru ağır bozar hiç değmez. Daha 2 hafta önce başka yiyecekle yaşadığımdan bende fobi oluştu.Hocam ben bulsam ben de denerim. Faydalı olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Hocam teşekkürler. Fikrimden vazgeçtim. Hastanelik olmak istemiyorum.Hocam faydalı değilse motoru ağır bozar hiç değmez. Daha 2 hafta önce başka yiyecekle yaşadığımdan bende fobi oluştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.