Köpeği sıcak tutmak için ne yapılabilir?

BeratYagcii

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, malum kış geldi benim de köpeklerim üşür endişelerim arttı. Çevremdeki herkese soruyorum kimse üşümezler ihtimali yok diyor çünkü büyük kapalı ve güzel bir evleri var fakat ben hala üşüyeceklerini düşünüyorum, bu yüzden zemine bir şeyler sermeyi düşünüyorum. Acaba zemine araba ön cam güneşliği serip üstüne battaniye sersem soğuğu keser mi? Yani o folyonun soğuğu kesme özelliği var mı veya siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altına güzel bir battaniye sermeniz yeterli benim kedinin altında var bazen elimi oraya koyduğumda ateş gibi oluyor. Kulübeyi de sararsanız içeri su almasın kafanız rahat olur.

Köpekler doğaları gereği derisindeki kıllar sayesinde kışın sıcak yazın da soğuk kalmaktadır. Kulübesinde hava girecek. Su sızdıracak yer varsa oraları kapatırsanız yeterli olur. Daha fazlasını yapmak pek gerekmez ama siz isterseniz zemine kilim tarzı bir şey serebilirsiniz. Köpeğiniz üzerine pislerse çok kötü bir koku yapar ama bilginiz olsun.

Arkadaşlar iyi günler, malum kış geldi benim de köpeklerim üşür endişelerim arttı. Çevremdeki herkese soruyorum kimse üşümezler ihtimali yok diyor çünkü büyük kapalı ve güzel bir evleri var fakat ben hala üşüyeceklerini düşünüyorum, bu yüzden zemine bir şeyler sermeyi düşünüyorum. Acaba zemine araba ön cam güneşliği serip üstüne battaniye sersem soğuğu keser mi? Yani o folyonun soğuğu kesme özelliği var mı veya siz ne önerirsiniz?

Hocam en iyi fikir şöyle altına kalın rahat bir battaniye sermek.

Kulübelerine rüzgar girmesin altına da battaniye eğer imkanınız varsa yer ile battaniye arasına tahta koyarsan kışın yerden gelecek nemi ve ıslaklığı en aza indirir

Kulübelerine rüzgar girmesin altına da battaniye eğer imkanınız varsa yer ile battaniye arasına tahta koyarsan kışın yerden gelecek nemi ve ıslaklığı en aza indirir.

Evleri zaten ahşap bir ev komple ahşap dediğiniz gibi yapacağım teşekkürler.

Köpekleri düzgün besliyorsan ve sağlık sorunları yoksa üşümez. Tabii ırkı da önemli. Zaten büyük ırk türse üşümez.

Biri American bully biri de rot rotun üşeyeceğini düşünmüyorum ama American bully tüyleri kısa bir ırk o yüzden tereddütteyim ve çok güzel baktığımı düşünüyorum aşıları gecikmez mamaları brit yani herhangi bir sağlık sorunları yok çok şükür.

Folyo soğuğu nasıl kessin? Aksine soğuğu iletir buz gibi olur zemin. Köpeğin altına battaniye ser, kulübede hava alan yerler var mı bak, yağmurda tahtalar ıslanmasın diye bir muşamba ile kulübeyi SAR.

Evet evin dışına büyük bir muşamba asmayı düşünüyorum balkon kısmı ıslak kalmasın böylece patileri ıslanmaz ve de battaniyeyi çamur yapmazlar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı