Köpeğim bilgisayarıma işemiş

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.296
@rofl

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

11.45'deki gibi sanırım, değil mi?

Evet, dediği gibi çoğu kasada böyle çıkıyor.

Bence mümkünse işlemleri şimdi yap. Yarına kadar PSU’dan elektriği kes veya fişini çıkar. Olası nemlenme durumunda yarına kadar kurur. Hiçbir şey olmamış gibi devam edersin. Bu arada köpeğine de bu durumdan rahatsız olduğunu belirt ki bir daha yapmasın. :)

@rofl

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

11.45'deki gibi sanırım, değil mi?
Bir de yarın akşamı beklesem sıkıntı olur mu hocam?

@SiyahPassat hocam mesh olduğu için korkuyorum, normal olsaydı zaten pek takmazdım.

Kasayı açıp geçmiş mi diye bakmanız gerekiyor. Geçtiyse bilgisayarcıya götürün.

@17kurt o bizim canımız ciğerimiz hocam, öyle bir şey olmaz merak etmeyin. :)

Merhaba, az önce odaya girdim bir de ne göreyim. Kasanın önü hep çiş olmuş. Mesh kasa. Ayağını dayayıp yapmış bir de. Acaba donanım açısından bir sıkıntı yaratır mı?

Hocam kesinlikle dalga geçmiyorum yanlış anlama köpek çişi su gibi iletken ise sorun olabilir.
Sistemi hiç çalıştırmayın.

Bu işi iyi bilen birisine verin parçaları tinerle temizlesin.

Hocam kesinlikle dalga geçmiyorum yanlış anlama köpek çişi su gibi iletken ise sorun olabilir.
Sistemi hiç çalıştırmayın.

Bu işi iyi bilen birisine verin parçaları tinerle temizlesin.
İçini açıp bakıyorum şimdi hocam.
@rofl
@SiyahPassat
@zeki1981
Hocam içini açtım, ve deliklerin önünde süngerimsi bir malzeme var. O zaten emmiş gibi duruyor hepsini. Yalnız kasayı açarken nereden olduğunu bilmediğim bir vida düştü, şimdi de bu dert.

Son düzenleme:
Bilgisayarcıya boşuna götürme ne gerek var. Kasan sanırım yerde duruyor, sök tüm kablolarını koy bir masaya aç kapağını bak içerisi ne alemde diye. Telefonun ışığıyla anlarsın. Kasanın içinde toz varsa çişin gelip gelmediği de kolayca belli olur. Donanıma gelecek kadar işediğini sanmam en fazla mesh panele, tabana falan bulaşmıştır o da zor değil, ıslak mendille güzelce siler kuru bir bezle kurularsın. Sabaha çalıştırırsın.

@kino hocam dediğim gibi bir sünger var mesh panelin arkasında. Şimdi de vida dert oldu. :(

İçini açıp bakıyorum şimdi hocam.
@rofl
@SiyahPassat
@zeki1981
Hocam içini açtım, ve deliklerin önünde süngerimsi bir malzeme var. O zaten emmiş gibi duruyor hepsini. Yalnız kasayı açarken nereden olduğunu bilmediğim bir vida düştü, şimdi de bu dert.

Anakart ve ekran kartı RAM'ler PSU ve işlemciyi kontrol et eğer dediğiniz gibi bir sünger var ve emmişse çok gitmemiştir içeriye ama yine de dediğim parçaları kontrol edin.

Vidanın resmini koyun buraya bakalım anlarız nerenin olduğunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı