@@uguratakan
Yeni doğmuş yavru köpeklerin 1.5-2 ay süt emmeleri gerek. Günde 5-6 öğün yerler ve bir o kadar da bırakırlar. Küçük çocuktan farkı yok, bakımı gerçekten zordur. Bunun dışında düzenli aşı programları da vardır. Bunları kesinlikle yaptırmanız gerek.
Köpeklerde aşılama köpeğinizin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Yavru bir köpeğe yapılması gereken 4 temel aşı bulunmaktadır. Bunlar karma, Corona, Bordotella ve Kuduz aşısıdır. Yetişkin ve yavru köpek aşı takvimi için tıklayın!
@@uguratakan
Yeni doğmuş yavru köpeklerin 1.5-2 ay süt emmeleri gerek. Günde 5-6 öğün yerler ve bir o kadar da bırakırlar. Küçük çocuktan farkı yok, bakımı gerçekten zordur. Bunun dışında düzenli aşı programları da vardır. Bunları kesinlikle yaptırmanız gerek.
Köpeklerde aşılama köpeğinizin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Yavru bir köpeğe yapılması gereken 4 temel aşı bulunmaktadır. Bunlar karma, Corona, Bordotella ve Kuduz aşısıdır. Yetişkin ve yavru köpek aşı takvimi için tıklayın!
@@uguratakan
Normal inek sütü olabilir sanırım ama tam olarak kaç haftalık olduğunu bilseniz daha iyi olurdu. Süt dönemini geçmişse boş yere vermeye gerek yok.
Yeni bir yavru aldık cinsi klasik çoban köpeğine benziyor tam olarak bilmiyorum ama. Bekçilik ve Çobanlık yapmak üzere eğitmek istiyorum yani yabancı birisini görünce havlamalı, kedidir tilkidir başka köpeklerdir onlara da saldırmasını istiyorum. Daha yeni bir yavru zor yürüyor ama tombulluğuna da bakarsak düzgün besliyebilirsem baya yiğit bir dost olacak gibi nasıl beslemeliyim acaba kendisini?