Köpekle aynı odada kalınır mı?

effscr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bir köpek sahiplenmeyi düşünüyoruz. Evde yuva yapacak çok bir yer olmadığı için kendi odama yapmayı düşünüyorum. Köpekle aynı odada kalırsam bir sorun olur mu, tuvaleti çok koku yapar mı, rahatsız eder mi? Köpek yavru olacak ve tuvalet eğitimini ben vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bir köpek sahiplenmeyi düşünüyoruz. Evde yuva yapacak çok bir yer olmadığı için kendi odama yapmayı düşünüyorum. Köpekle aynı odada kalırsam bir sorun olur mu, tuvaleti çok koku yapar mı, rahatsız eder mi? Köpek yavru olacak ve tuvalet eğitimini ben vereceğim.

Tuvaletini kendi odana değil de balkona veya banyonuza koymanızı tavsiye ederim eğitimi verdikten sonra kalınır tabii ki.

Tuvaleti rahatız edebilir ancak sağlık açısından ne gibi sıkıntı olur mu olmaz mı bilmiyorum. Tuvaletini evinizde kullanmadığınız bir banyo veya lavabo varsa oraya koyun.

'Evde yuva yapacak çok bir yer olmadığı için' bundan yola cikara, ev ufaksa alma, bir heves ediyorsun filan da yani size eziyet kopege eziyet. Simdi yavru tamam burada yatar diyecen buyuyunce ne olacak? O hayvana enerji atabilecegi yer lazim.
Yer yoktan kastım şuanlık yok.Biraz zaman sonra daha büyük bir odaya yer yapacağım ona. Hayvanı bir eğlence kaynağı olsun diye almıyorum. Duyar kasmanıza gerek yok :)

Tuvaletini kendi odana değil de balkona veya banyonuza koymanızı tavsiye ederim eğitimi verdikten sonra kalınır tabii ki.
Sadece kısa bir süreliğine böyle yapacağım. Köpek büyüyüp dışarı çıkarabileceğim vakite geldiğinde dışarı alıştırmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yani eğer Müslüman iseniz Hz.Muhammed'in köpek olan eve melek girmeyeceğine dair hadisi vardır ki necis hayvandır. Kedi veya kuş gibi değildir. Değilseniz yine sağlıklı değildir ama tercihinize kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı