Köpekler sokakta mı, barınakta mı olmalı?

Ankara'da farklı zamanlarda 4 defa sokak köpeği saldırısına uğradım. Köpekler barınakta olmalı. Köpekler çeşitli sebeplerle insanlara saldırabilir.

Aynen o görüşteyim.

Benim şahsi fikrim barınaklar insan gibi yapılsın öyle kafes içinde değil bildiğin park gibi hayvanlar koşsun eğlensin ve bakımları falan yapılsın öyle güzel olur.

Dediğinde haklısın bence de keşke barınakların koşulları iyi olsa da desek ki bu köpeğe barınakta benden bile iyi bakarlar gönül rahatlığıyla teslim ederiz

Aynen öyle. Sokak köpeği saldırmaz diyenler hangi kafaya göre diyor anlamadım. Umarım bu konuda ısrarcı olan "aşırı hayvan severler" umarım başlarına gelirde görürler.

Bazı mahalle arası serserilerin Pitbull, Doga Argentine gibi ırkları tutmasına çok gıcık oluyorum. Sürekli zarar bunlar.
Hocam bazı tanıdıklarım Pitbull var hiç bana ısırmadı zarar vermediler ve bazıları uzak durmak gerekir tabi saldırgan olanlar var.

Bazı mahalle arası serserilerin Pitbull, Doga Argentine gibi ırkları tutmasına çok gıcık oluyorum. Sürekli zarar bunlar.
Bu tür köpekler zaten devletçe tehlikeli tür olarak sınıflanndırılıyor. Onlar zaten gerekli yerlerde tutulmalı.

Hocam bazı tanıdıklarım Pitbull var hiç bana ısırmadı zarar vermediler ve bazıları uzak durmak gerekir tabii saldırgan olanlar var.

Dostum hayvan ya bu hayvan. Sokak köpeği bile insanı öldürebilirken, başı boş Pitbull'da parçanı ararlar.

Köpekleri bilmem de kediler sokakta kalmalı, yoksa Fransa gibi farelerle uğraşırız.

Köpekleri bilmem de kediler sokakta kalmalı, yoksa Fransa gibi farelerle uğraşırız.

Ona bende katılırım. Fakat fare ile kedinin pek alakası yok. Gerekli ilaçlamalar yapılırsa o sorunda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…