Köpekler sokakta mı, barınakta mı olmalı?

Ama bence köpekleri de kendi ortamından alıkoymak da yanlış olur, bence en iyisi hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilip saldırganlığa olan yatkınlıklarını azaltmak.
Mesela ben köpeği çiğ etle besleyen birini gördüm. Bu köpeği iyice saldırgan hale getirir ve bu köpek insana da saldırır.

Ama bence köpekleri de kendi ortamından alıkoymak da yanlış olur, bence en iyisi hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilip saldırganlığa olan yatkınlıklarını azaltmak.
Mesela ben köpeği çiğ etle besleyen birini gördüm. Bu köpeği iyice saldırgan hale getirir ve bu köpek insana da saldırır.

Hayvanın düşüncesi yoktur. Ne olursa olsun her an saldırabilir. Zararlıdır.

Ona bende katılırım. Fakat fare ile kedinin pek alakası yok. Gerekli ilaçlamalar yapılırsa o sorunda olmaz.

Hocam inan ki ilaçlamayla olsaydı Avrupa çoktan çözerdi.

Kedi fareyi yemek için değil öldürmek için kovalıyor genelde.

Sokak köpekleri bana göre oldukça zararlı. Bazılarınız bana hayvan düşmanı diyecek. Her karara saygı duyarım ama gerçekten hangi Avrupa ülkesine bakarsanız bakın büyük bi rçoğunluğunda sokakta köpek yok. Mesela geçen gün çocuğa köpek saldırmış, Pitbull cinsi. Sokak köpekleri her ne kadar kısırlaştırılsa da bence hala zararlılar. Sonuçta bunlar hayvan sağı solu belli olmaz, madem sokakta köpekler var hadi kurtları da bırakın mademki. Ben barınakta kalması taraftarıyım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bence tüm hayvanlar devlet tarafından koruma altına alınmalı,bizim sokaktaki kedilerin köpeklerin kuyruğunu boğazını yakıyorlar :/ belkide bu yüzden bu şekilde düşünüyorumdur bu durumu nasıl ihbar edebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı