Köpekler sokakta mı, barınakta mı olmalı?

Ya ben nerde duyar kastım?
Siz sokak köpeklerini sevmiyorsunuz size göre zararlı geliyor ve bu sebepten ötürü onların sokakta olmasını istemiyor, barınağa gitsin istiyorsanız, bu köpekler ölsün diyor gibi...
Burası ağır duyar içeriyor. Kendi yazdıklarını bize soruyorsan tartışma bitmiş demektir.

Kimse barınakların durumunun iyi olduğunu yazmadı veya köpekler ölsün yazmadı. Bu cümleleriniz duyar olarak nitelendirir.

Doğru, ölsün yazmadılar, alt tarafı "uyutulsun" yazdılar.

Bakıyorum, evimdekine de bakıyorum kapımdakine de sokağımdakinede bakıyorum zaten.

Köpekleri etkisiz hale getirsinler. Şehirlerde köpekler yaşamasın.

Tabii ki barınak. Sırf 3-5 tane sakin sokak köpeği var diye tüm köpekleri öyle sanmak başka. Ben her gün okuldan gelirken elime tahta bir çubuk alıyorum ki köpekler saldırmasın diye. Bbulunduğum yerde sürü halinde geziyorlar ve çok tehlikeliler. Hatta geceleri iki yürüyüşe çıkalım diyemezsin.

Sokak mı barınak mı bilmem ama Avrupa'da sokak hayvanları kısırlaştırılmış olduğundan yoktur ve ya çok azdır. Sahiplenilmiş, sahiplenip sokağa atılmış ya da sokakta doğmuş her hayvan kısırlaştırılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…