Ha halk zehirlemiş, ha barınakta ölmüşler, bir farkı yok ki? Ayrıca laflarımı çarpıtmayın lütfen. Sokakta kendi kafasına göre dolaşan çok sakin köpekler olduğunu sizde biliyorsunuz. O köpek neden uyutulsun yada barınakta ölsün diyorum? Bu konunun çözümü bu 2 seçenekte değil, farklı yollar bulunmalı.Kendi kafasına göre dolaşan? Açsa küçücük çocuğu yer(Haberlerde görüyoruz zaten yiyor) o kafasına göre dolaşan dediğinBu iş çözülmezse halk kendi önlemlerini yapıcak. Zehirlenmeler, hayvan öldürmeleri artacak. Bu daha mı iyi? Kim hayvansever bu durumda? Sen mi ben mi?
Barınakta ölsünler yani? Ben anlamıyorum şu evrene gelmiş geçmiş en zararlı en lanet varlık insandır, ufacık köpekleri sığdıramıyoruz sokaklara, her gün insanoğlunun yaptığı iğrenç, midesiz vakaların duyuyoruz, onlar içinde böyle sert cezalar gelsin o zaman, onlarında temizliyelim. Arkadaşlar bakın ben o bildiğiniz deli gibi hayvanları savunan hayvanseverlerden değilim, ben normal bir insanım, banada köpek saldırdı, saldırmadı değil. Ben sizin fikirlerinizi de çürütmeye çalışmıyorum, sadece sizlere soruyorum bu hayvanlar sokakta yaşayamaz dimi? Bir dünya vaka çıkıyor, ama bu hayvanlar barınakta ölür, sizce bu canların yaşam haklarını ellerinden almak bu kadar kolay mı?Kardeşim ben 2019'da yaklaşık 10 tane köpeğin olduğu bir yerden sakince geçmeme rağmen hepsi etrafımda toplanıp havlamaya başladı. Birisi dizimin arkasından ısırdı. Yürümeye devam ettim. Hala daha izi duruyor. Geçenlerde işlek bir caddeden bisiklet ile geçerken yolun sağından gidiyordum. Sağ tarafta boş araziden bir anda iki tanesini üstümü çita hızıyla geldi. Ben de sola kırdım yolun ortasından. Ortadaki büyük kaldırıma girdim bisikletin üstüne düştüm. Arkadan araç gelse belki yoktum bugün. Bakmayın kedi köpek ben çok severim ama o anda insan hayvanı boğası geliyor. Yani size ellemedikleri için konuşması kolay oluyor ama saldırdıkları insanlar farklı düşünüyor. Kesinlikle barınaklarda olmalı yıldık artık.