Sana bu mecradan hakaret edemiyorum fakat çok isterdim. İnsan ırkı yaratılış açısından da zeka açısından da tüm canlılardan önemlidir. İster kabul et ister kabul etme insanlar diğer hayvanlardan üstündür. Bir insanın canı bir köpekten daha değerlidir. Diğer hayvan ırklarından önce kendi ırkımıza önem göstermeliyiz. Düşün bir uçurumda düşmek üzere olan kendi annen ve tanımadığın bir kadın var. Hangisini kurtarırdın? Bir sürü kişi ölüyor köpek saldırıları sebebiyle. Kaldı ki köpekleri öldürelim demiyoruz toplatalım sayılarını azaltalım diyoruz. Şuan diğer toplumların gözünde bu konuda hindistandan farkımız yok. Sokakta başıboş köpek sürülerinin gezmesi onlara fazlasıyla egzotik geliyor ayrıca sırf korktuğu için gelmeyenler de var. Sonuca gelirsek sokak köpekleri kesinlikle toplatılmalı. Ormanlara salınmalı veya barınaklarda tutulmalılar. Onların gezeceği yer insanların yanı değil kendilerine ait avlanabilecekleri bir habitattır. Hayvan düşmanı değilim sadece insan ırkını diğer hayvanlardan üstün tutuyorum.