Köpeklere ateş açan magandalar

Hayvanlara yapılan zulmü gördükce kafam atıyor, maalesef ülkemizde bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Sonuçta hayvandır dil'i yok konuşamaz şikayet edemez zihniyetindeler bu polis olsada değişmiyor. Ben de köpek sahibiyim, bu adama edilen hakaretler az bile bunun yaptıgını ona yapacaksın.
 
Son düzenleme:
Bu gibi insan benzeri atıkları, şeref yoksunlarını kurşuna dizecekler, cümle aleme ibretlik olsun diye boş kellelerini şehir tabelalarına asacaklar. Ancak böyle uslanır bunlar ! Ben çok hayvan besledim, tavşan, kuş, balık, kedi ve köpek ama hepsine ne vurmuşluğum vardı, ne kuyruklarına basmışlığım, nede bağırmışlığım vardı. Şu hayvanların çaresizliğini görmüyorlar mı ? @IyesilAdmI yazdığın cümle o kadar anlamlı ki. Bu tür haberleri duyunca sinirlerim zıplıyor, sanki beynime kan sıçrıyor. Neyse ben daha fazla öfke kusmayayım, ateş bastı beni. Herkese iyi akşamlar, hayırlı sahurlar.
 
Arkadaşlar hiçbirini izlemek ve görmek dahi istemiyorum.Çünkü insanın gerçekten bu dünyayı yok ettiğini görüyorum.Ülke özgürlükler ülkesi oldu.O kadar özgür oldu ki spora mâl olmuş adam kalkıp hayvana karşı nefret suçu işliyorsa toplumda ruh hali yerinde olmayan o kadar çok birey var ki tabiki kalkıp bu hakkı kendinde bulacaktır.Bu ülke ne zaman özgür olur: Her canlının yaşam kalitesi düzeltildiğinde,her canlının yaşam hakkına saygı gösterildiğinde,her canlının eğitim düzeyi geliştiğinde.Unutmayın hayvan sevmeyen insan sevemez !
 
Onun bunun çocukları. Ben daha evde böcek öldürmeden önce ne hisseder acaba diyerek acıyorum ona. Türkiye'den zaten öyle çok ta bir şey beklemiyorum ama Müslüman olan bir halkın böyle şeyler yapması harbiden içimi acıttı. Kimsenin kötülüğünü istemem ama yaşasın zalimler için Cehennem.
 
Cahil tabiri bence az bile, kara cahil bu herifler.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı