Köpekleri sever misiniz?

Tabii atayım, sahipleneli henüz 10 ay oldu. Duyar kasacaklar da gelmeden söyleyeyim, apartmanda oturduğumuz için bodrum katında kalıyor fakat bir köpek için gerekli alan oyun alanına sahip, bahçenin kapısı da açık, her gün ilgileniliyor, gezdiriliyor, mutlu yaşıyor yani. Kulübede yatmayı sevmiyor, genelde arkada gördüğünüz yastıkların üzerinde yatıyor. Fotoğraf kaliteli değil, öylesine çektiğim bir fotoğraf, bugün daha kaliteli halini çekmeye çalışırım.
Şey hocam bende fotoğraf görünmüyor da.
 
Severim ama biraz soğudum. Mahallede beslediğim yavru köpekler büyüdü. Onlardan sonra doğan bahçede beslediğim yavru kedilerden birini annesi taşırken yakalayıp boğmuşlar. Hayvan tabii akıl edemez ama üzüldük bayağı. Ölen yavru da çok güzeldi.

PicsArt_04-16-07.44.13.jpg
PicsArt_04-17-06.19.44.jpg
PicsArt_04-17-10.46.16.jpg
 
Hocam fotoğraf hiç kaliteli değil aslında, oyun oynattıktan sonra mama verirken çekmiştim, öylesine çekilmiş bir fotoğraf yani, başka fotoğrafı da elimde bulunmuyor, neden çekmediğimi bilmiyorum. 😀 Teşekkür ederim hocam.
Rica ederim. Bizim de bir köpeğimiz vardı, kangal köpeği idi. Maalesef öldü. Fotoğrafı olsa atardım. Şimdi birileri gelip "hı duyar kasma hı" demesin. Ona benzer bir fotoğraf bulursam atarım.
 

Geri
Yukarı