Köpeklerin Siyah Kediye Saldırmadığı Olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık hukuk okuyorsan :) 1. Dünya ülkeleri ve 3. dünya ülkeleri hukukunun arasında fark yok diyorsan, kusura bakma hukuk konusunda ağır cahilsin demektir. Kaldıki ifade özgürlüğünün tanımı uygulaması bellidir. Sınırları olan ifade özgürlüğü olmaz. İfade özgürlüğü sınırsızdır. Bu Avrupada da Amerikada da böyledir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan sensin. Hayatında kendi ülken dışına bakmadığın için. Amerikada çıkar ABD başkanına küfür edersin, İsa'ya veledi zina, meryemede yollu dersin. Bunun çok daha fazlasını hemen hergün ABD de basında, tvde, standuplarda vs.lerde herkes söylüyor. Bu örneklerin onda birini bu ülkede yaparsan hapise girersin. Yani neymiş? İfade özgürlüğü var ya da yokmuş. Ayrıca avatarını Mustafa Kemal Atatürk yapmışsın. Bugünün Türkiyesinde Atatürk "gökten indiği sanılan kitaplar..." diye konuşma yapsaydı, dine laf etti diye hakkında dava açılırdı... O yüzden lütfen daha fazla saçmalama, en azından git biraz Avrupa ABD de insanlar neler söyleyebiliyor bir öğren, sonra konuşalım...
Kimin ne olduğu çok belli arkadaşım.Siz bildiğinizi okumaya devam edin. Ayrıca yazım kurallarına da dikkat etmediğinizi gözlemliyorum. Önce Türkçe'mizi kurallarına uygun bir şekilde kullanmayı öğrenin, forum kurallarına bir göz gezdirin de gelin.
Daha ana dilimizi, Türkçe'mizi doğru kullanmıyorsunuz burada kalkmış bana akıl vermeye kalkışıyorsunuz Hadi size iyi forumlar.

Kimin ne olduğu çok belli arkadaşım.Siz bildiğinizi okumaya devam edin. Ayrıca yazım kurallarına da dikkat etmediğinizi gözlemliyorum. Önce Türkçe'mizi usulüne uygun kullanmayı öğrenin, forum kurallarına bir göz gezdirin de gelin.
Daha ana dilimizi, Türkçe'mizi doğru kullanmıyorsunuz burada kalkmış bana akıl vermeye kalkışıyorsunuz Hadi size iyi forumlar.

Evet akıl veriyorum ama maalesef alacak, alabilecek biri olmayınca karşımda boşa gidiyor. İfade özgürlüğü sınırlıdır diyorsun, gelişmiş ülkelerden örnek veriyorum sınırsızdır diyorum, yazım kuralları diyorsun 😁

• Beğen
İfadeler: acv
Evet akıl veriyorum ama maalesef alacak, alabilecek biri olmayınca karşımda boşa gidiyor. İfade özgürlüğü sınırlıdır diyorsun, gelişmiş ülkelerden örnek veriyorum sınırsızdır diyorum, yazım kuralları diyorsun 😁
Çok bilmiş arkadaşım madem İfade özgürlüğünün sınırı yok peki bundan yaklaşık bir sene önce neden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Hz Muhammed'e hakaret etmenin ifade özgürlüğü olmadığını hükmetti açıkla bakalım. Bir de bana kalkmış akıl vermeye kalkıyor aklını kendine sakla.
İnanmıyorsan da önce bir Google'dan araştır.

Son düzenleme:
Çok bilmiş arkadaşım madem İfade özgürlüğünün sınırı yok peki bundan bir sene önce neden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, HZ Muhammed'e hakaret etmenin ifade özgürlüğü olmadığını hükmetti. Açıkla bakalım. İnanmıyorsan önce bir Google'dan araştır.

Binlerce olay, yazı, standup ve karikatüre karşı tek bir olayı örnek vermek :) Senin verdiğin bu örneğe karşılık buraya binlerce tersi örnek verebilirim. Hele Amerika'dan :) Çok merak ediyorsan Google'a "mohammed cartoon" yaz bakalım Avrupa'da Amerika'da ifade özgürlüğü var mı yok mu öğren :)

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
İfadeler: acv
Karabasan dediğin şeyin bilimsel adı uyku felci :)
Ne kadar güzel bir bilgi verdin reyis beton yetmez. :)
Binlerce olay, yazı, standup ve karikatüre karşı tek bir olayı örnek vermek :) Senin verdiğin bu örneğe karşılık buraya binlerce tersi örnek verebilirim. Hele Amerikadan :) Çok merak ediyorsan google'a "mohammed cartoon" yaz bakalım Avrupada Amerikada ifade özgürlüğü var mı yok mu öğren :)
Şimdi biri sana sinirlenip küfür etse ifade özgürlüğünden hiç sinirlenmeyeceksin? Madem sınırı yok sinirlenmezsin herhalde.

Binlerce olay, yazı, standup ve karikatüre karşı tek bir olayı örnek vermek :) Senin verdiğin bu örneğe karşılık buraya binlerce tersi örnek verebilirim. Hele Amerikadan :) Çok merak ediyorsan google'a "mohammed cartoon" yaz bakalım Avrupada Amerikada ifade özgürlüğü var mı yok mu öğren :)
Tersi binlerce örnek vermek yapılanların yanlış olduğunu değiştirmez. Kapı gibi AİHM kararı var daha ne konuşuyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı