Arabayla olunca çok umursamıyorum ama bisikletle kovalıyorlar aşırı can sıkıcı. Bunlar yüzünden biber gazı aldım. Tüm çabalarıma rağmen peşimi bırakmazsa basacağım biber gazını hafiften.
Daha yeni 6.1 şiddetinde deprem oldu, hala sokaktaki sahipsiz aç zavallı hayvanlarla uğraşan azınlık bir kitle var. Bunları ne deprem, ne korona paklıyor. Hala kendilerini evrenin merkezinde görüyorlar.
Erdoğan seçimlerden sonra nerede olacak belli değil ama 5199 nolu kanun burada. Barınak barınak diyenler gördük barınakları defalarca. Bu da en sonuncusu;
Daha yeni 6.1 şiddetinde deprem oldu, hala sokaktaki sahipsiz aç zavallı hayvanlarla uğraşan azınlık bir kitle var. Bunları ne deprem, ne korona paklıyor. Hala kendilerini evrenin merkezinde görüyorlar.
Bakın şuan her zaman yaptığınız şeyi yapıyorsunuz. Konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz. Sanırım yazdıklarımı tam olarak anlayamadınız, tekrar alıntılıyorum:Erdoğan seçimlerden sonra nerde olacak belli değil ama 5199 nolu kanun burada. Barınak barınak diyenler gördük barınakları defalarca. Bu da en sonuncusu;
Siz kalkmışsınız deprem diyorsunuz, yaptığınız en iyi iş konuyu saptırmak. Geçerli bir argümanınız yok. Konuya azınlıktan girerek neyi hedeflediğiniz son derece açık. İçeriği savunmasam da buyurunuz Ekşi Sözlük'ten bir başlık. Bu da anket sonucu... İyi günler, daha fazla cevap vermeye gerek görmüyorum.Eleştirilecek bir durum varsa barınaklardan sorumlu yetkililerdir. Köpek saldırılarına maruz kalan insanlar değil. Yetişkin, çocuk yüzlerce insan yaralandı ve hatta maalesef öldü. Bu durum sizleri hiç rahatsız etmedi mi?
Toplasa ne yapacak nereye koyacak onca köpeği ordan alıp başka ormana atacaklar.Hem insanları kovalayıp kazaya sebep oluyorlar hem arabalara saldırıyorlar. Hocam çok yanlış yapıyorsunuz iki köpekten kaçacağım diye kaza yapacaksınız. Sakın hız yapmayın bırak onlar zarar görsün. Köpek kovalamaya başlarsa üstlerine doğru sürün korna basın, ben öyle yapıyorum geceleri sokaklarda grup halinde geziyorlar. Dışarı çıkamaz olduk, insanlara da rahatsızlık veriyorlar. Anlamıyorum, neden belediye ekipleri başıboş köpekleri toplamıyor? Kaç defa aradık bildirdik hala durum aynı. İki hayvan sever gelip kafalarını okşayacak diye biz sokaklarda tedirgin yürüyoruz ama hayvan eylemlerine protestolarına da Golden ile süs köpekleriyle giderler bıktık vallahi...
Hatta profilime girmenize gerek yok buraya da yüklerim fotoğrafı.
Hayvanı yese eyvallah derim bu ne hâl. Bu halde buldum hayvanı. Boyun derisi yok, kursak bölgesinde deri yok, soluk borusu olması gereken yerde değil. Köpekleri ölesiye savunanlar görsün bunları zavallı, aç dediğiniz hayvanlar tam tersi durumda aç olsalardı hayvanı bu şekilde bırakmazlardı. Bakalım köpek avukatları var ise buraya ne yazacak ne uyduracak çok merak ediyorum.
Emin misiniz? Videoda görüleceği üzere baya baya ince işçilik çıkarıyorlar...Köpekler durduğunda arabayı veya tekeri ısırmazlar. Bir makale de okuduğuma göre dönen tekeri oyun sanıp onun peşine takılıyorlar. Hafif yavaşlayarak gidin zaten önünüze kolay kolay atlamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.