Köprülerde zam olmamasının müjdelenmesi

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Köprü, otoyol gibi hizmetlere zam yapılmayacağı açıklandı. Bu ne zamandır beri kutlanması gereken bir şey oldu? Geçmediğim yolun parasını ben ödüyorum, bir de zam yapmadılar diye sevineyim mi?

Geçmek isteyenler zaten 200-500 lira arası büyük meblağlar ödüyor. Benim anlamadığım zaten bunun faturası zaten bir şekilde bize çıkacaksa niye köprüden, otoyoldan para alıyorlar?

Yap-işlet-devret de çok faydalı bir şeymiş gibi anlatılıyor. Bu yapı ülkeyi borca sokan gereksiz yükten başka bir şey değil. 30 yıl boyunca hazineden ödenen garantinin %10-20'si ile bu işler zaten yapılabilir. Burada bizden direkt alınan paralardan bahsetmiyorum bile.

Sonuç olarak şaka gibi sürekli hayat tarzına müdahale edici şekilde zam yapanlara, şaka gibi parasını bizim ödediğimiz köprülere zam yapmadık diye kendi işiymiş gibi övünenlere sesimizi nasıl duyuracağız biliyoruz, sessiz kalmayın.

Kaynak:

Son düzenleme:
Ben sıradan insanda olanın devlet aklında da olması gerektiğini düşünürüm hep.. yani bu nedir? öncelikli olan! peki bu ne? atıyorum gıda ihtiyacınız giyimden önce gelir.. düne kadar 3.500tl verdğin bir emekliye otoyol değil uzaya giden 10 şeritli yol yapsan ne olur-bu neyi değiştirir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı