Kötü altyapı olan yerde yüksek internet alınırsa ne olur?

mehmetAkif00

Picopat
Daha fazla  
Benim oturduğum bölgede internet altyapısı kötü. Şu anki internetin hızı 24 MB aldık ama 10 MB falan veriyor. 200 300 MB alsam kaç verir?

Benim oturduğum bölgede internet altyapısı kötü. Şu anki internetin hızı 24 MB aldık ama 10 MB falan veriyor. 200 300 MB alsam kaç verir?
Altyapı ne kadar destekliyorsa, o kadar alırsın. Sadece fazladan para vermiş olursun.

Altyapının desteklediği kadar hız alabilirsin. Bende mesela 50 Mbps paket var fakat altyapımdan dolayı 35 - 36 Mbps üstünü göremiyorum. Kopma olması da bir ihtimal sanırım.

Kopma yaşama ihtimalin var. Ve zaten tanımlamazlar, hele de 100ün üstünü. Bende bir adresimde altyapı sorgulamada 100 gözüküyordu, ama gerçekte 20 idi altyapı. Müşteri hizmetleri sorgulamada 100 görebildiğinden 100 tanımlıyorlardı ama yine 20 geliyodu. Ben sonra daha sağlıklı olsun diye 35e sabitlettirdiydim. Bir adresimde de sorgulamada 75 çıkıyor. Ama altyapı değerlerim 90a kadar kaldırır gözüküyordu. Ama müşteri hizmeti 75 gördüğü için 100 tanımlamıyordu yada tanımlayamıyordu bilemiyorum artık. Çok uğraştıydım yapmadılar. Orda da 75 kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı