Kötü altyapısız internet önerisi

mertosmantulu

Decapat
Daha fazla  
Evimde eski tip kablolu modem var ve internet hızım 10Mbps masaüstü PC artık yetmiyor bir oyunu 1 haftada anca indirebiliyorum sürekli kopmalar yaşıyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim? 100Mbps alabilsem yeterli, Superbox düşündüm PC'de yeterli olmaz dendi önerileriniz nelerdir?
Güzel hızlı bir internet istiyorum (altyapı fiber yok).

Evet zaten onu kullanıyorum Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda bulunduğunuz yere en fazla 12Mbps internet verebileceğini söylüyor.

O zaman yapabilecek pek bir şey yok. 12Mbps demek trafoya 700-800 metre uzaklık demek. Bir yerlere başvuru yaparak evinizin yakınına bir trafo talep edebilirsiniz tek çözüm o. Ben 6 yıl uğraştım. 9Mbps'den 40Mbps'ye yükseldi.

O zaman yapabilecek pek bir şey yok. 12Mbps demek trafoya 700-800 metre uzaklık demek. Bir yerlere başvuru yaparak evinizin yakınına bir trafo talep edebilirsiniz tek çözüm o. Ben 6 yıl uğraştım. 9Mbps'den 40Mbps'ye yükseldi.

Babam iş yerinde süper box kullanıyor internetin iyi olduğunu söyledi bende kendim evde onu denedim çeken bir yerde 45Mbps internet geliyor eve yapılsa PC de Online oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım ping vs bir tek aklıma şu anda o geliyor.

Babam iş yerinde süper box kullanıyor internetin iyi olduğunu söyledi bende kendim evde onu denedim çeken bir yerde 45Mbps internet geliyor eve yapılsa PC de Online oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım ping vs bir tek aklıma şu anda o geliyor.
Evet ping yaşarsınız. O görüntüde 45Mbps hız verir lakin her zaman gecikme yaşarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı