Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım çok iyi değil Minecraft'ta 40-150 FPS alıyorum. Ama Lunar veya Badlion kullanmak istiyorum hangisini kullanmam yararlı olur?
Burada sistem özellikleri ile alakalı bir şey yok ki?Sistem özelliklerin bize vahiy yolu ile mi iletilecek?
Lunar Client daha fazla FPS veriyor diye duymuştum, gerekli ayarları yapınca tabii. İnternetten FPS Boost ayarlarına bakabilirsiniz, iki Client'i de kullanamadım maalesef ama Lunar Client'i bi' deneyin derim.
Burada sistem özellikleri ile alakalı bir şey yok ki?
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım çok iyi değil Minecraft'ta 40-150 FPS alıyorum. Ama lunar veya badlion kullanmak istiyorum hangisini kullanmam yararlı olur?
Hocam benim bildiğim az da olsa performans farkı olur. Tabi yanılıyor da olabilirim.Lunar Client daha fazla FPS veriyor diye duymuştum, gerekli ayarları yapınca tabii. İnternetten FPS boost ayarlarına bakabilirsiniz, iki clienti de kullanamadım maalesef ama Lunar Client'i bi' deneyin derim.
Burada sistem özellikleri ile alakalı bir şey yok ki?
Intel HD Graphics ekran karti ile 100 FPS'den asagisini neredeyse gormuyorum. Siz de sorun var.1050 Mobile kartı ile 120FPS zor görüyorum. Arkadaş GT740M gibi bir kart ile 150-180 arası görüyor.
Lunar Client ben de daha dusuk FPS veriyor. Badlion Client'da daha fazla fps aliyorum. Badlion Client'da F3+A yapilmasa bile daha fazla FPS verdigi icin onu tercih ediyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım çok iyi değil Minecraft'ta 40-150 FPS alıyorum. Ama Lunar veya Badlion kullanmak istiyorum hangisini kullanmam yararlı olur?
Lunar clientte garanti 70-80 fps alırken badlion indirirsen sonoyuncudaki gibi fps alırsın.Ben daha son oyuncuda 20-30-40 FPS alıyorum;-;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.