Kötü bir durum yaşayınca çok takma

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB
ANAKART: ASUS PRİME A620M-K
CPU: RYZEN 7500F
RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46
KASA: MSİ MAG M100A
PSU: MSI MAG A650DN
Merhaba dostlar, kulak üstü kulaklık iade etmek istemiştim ürün red edildi bende THH'ye başvurdum neyse ben bunu kafaya çok takıyorum THH nasıl sonuçlanacak kulaklık elimde mi kaldı diye takıyorum ve üzülüyorum sizce ne yapmalıyım.

Türkçeni geliştirmelisin (!) şaka bir yana takma bu kadar.

Aklınıza geldiğinizde başka bir şey ile ilgilenmeyi deneyebilirsiniz, sizi anlıyorum ancak bence kafaya fazla takmaya değmez zaten sonuç geldiğinde bu konu hakkında kendinize bir yol oluşturacaksınız. İyi günler efenim.

Hocam bu durumun farkındayım takma diyorum kendime 1 saat sonra yine takmaya başlıyorum.

Sadece bu olaylar mı yoksa genel olarak her konuyu çok kafaya takıp olmayacak sonuçlar mı düşünüyorsunuz.

Teknolojik ürünlerde sorun yaşayınca oluyor hep o durum çözülmeden gitmiyor aklımdan.

Hocam bu durumun farkındayım takma diyorum kendime 1 saat sonra yine takmaya başlıyorum.

Emin olun ki olayın sonunda bu kadar da takacak bir durumun olmadığını görürsünüz. Belki benim söylemem ile olmuyor olabilir, bunu siz deneyimleyerek farkına varabilirsiniz. Yaşamımızda takacak daha önemli hadiseler var

Teknolojik ürünlerde sorun yaşayınca oluyor hep o durum çözülmeden gitmiyor aklımdan.
Değerli bir ürün olduğu ve pahada güçlü bir ürün olduğu için istemeden sıkıntı ediyor olabilirsiniz şarkı vs. dinleyin ancak bence yine de OKB'yi araştırın

Hocam söylediklerinizin hepsinin farkındayım değmez diyorum umarım engel olabilirim teşekkür ederim.

Değerli bir ürün olduğu ve pahada güçlü bir ürün olduğu için istemeden sıkıntı ediyor olabilirsiniz şarkı vs. dinleyin ancak bence yine de OKB'yi araştırın.

Hocam araştıracağım. bilgisayar oyunları oynarken rahatlıyorum sadece.

Hocam söylediklerinizin hepsinin farkındayım değmez diyorum umarım engel olabilirim teşekkür ederim.

Hocam ben bir doktor değilim ama eğer yaşamınızda bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa bir psikoloğa danışmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…