Kötü çeken internete ne yapılır?

Zenieks

Decapat
Daha fazla  
Şimdi okulda internete bağlanıyoruz benim bilgisayarda harika çekiyor internet ama onun bilgisayarında hiç düzgün çekmiyor veya bazen atıyor bunun sıkıntısı ne olabilir ve çözümü nedir?

Okuldayız 30Mbps çeken bir internet var.
Kaç kişi bağlı ve modem veya dağıtıcı ile mesafe bilgisi var mı ? Kablolu olarak yüksek hız almanız gayet doğaldır zira modem interneti öncelikli olarak kabloya bağlı olan cihaza verir daha sonra sırasıyla yakınlığa göre Wi-Fi'a bağlı cihazlara dağıtır.

Kaç kişi bağlı ve modem veya dağıtıcı ile mesafe bilgisi var mı ? Kablolu olarak yüksek hız almanız gayet doğaldır zira modem interneti öncelikli olarak kabloya bağlı olan cihaza verir daha sonra sırasıyla yakınlığa göre Wi-Fi'a bağlı cihazlara dağıtır.
İyi çeken bir noktadayız benim internet full çekiyor ve indirmeyi 20Mbps yapıyor ama arkadaşın bilgisayarında düzgün bir şekilde bağlanılamıyor bile.

İyi çeken bir noktadayız benim internet full çekiyor ve indirmeyi 20Mbps yapıyor ama arkadaşın bilgisayarında düzgün bir şekilde bağlanılamıyor bile.
Arkadaşının bağlandığı cihaz laptop ise Wi-Fi çipi eski veya kalitesiz olabilir. Fakat yine de modeme bağlı cihaz sayısı mühimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı