Kötü İngilizce ile RDR 2 anlaşılır mı?

Evet, normalde oyunları anlıyorum ben de ama RDR2 zor. Kesinlikle Türkçe yama kullanılmalı.

Hocam oyunda İngilizce altyazı var zaten aktyazılı anlarsa oyunu anlamaz mı?

Sanmıyorum, çok uzun bir oyun olduğu için ingilizce altyazıyı anlamaya çalışmak zevk vermez.

Biraz eski bir dil kullanıyor oyun. İngilizcen kötüyse bu anlamanı daha da zorlaştırır. Çeviri açıp oynamanı önermem tüm tadı kaçar.

PlayStation 4 için bile henüz bir Türkçe yama çıkmamış. Çeviri ile anlaman zor ki ara sahneleri nasıl çevireceksin?

Açıkçası ingilizcem pek iyi değil. Yanıma çeviriyi alıp oynasam bir şeyler anlar mıyım?
yeni çıkan finak sürüm güzele benziyor iyi çevirmişler ama genel olarak türkçe yamaların kalitesi bayağı düşük ne zamana kadar türkçe yama kullana kullana oynucaksın ingilizceni geliştirmeni öneririm

Kötü ingilizceni geliştirme fırsatı. Milletin içeriği üzerinden, para devşirmeye çalışan kan emicilere para kaptırmaktan iyidir az anlamak.

Ne diyorsun birader adamlar yama yapıyor ne para devşirmesi ortada emek de var paralı link koysa sitesine reklam koysa eyvallah derim derdin ne, kime para kaptiracaksin.

Kardeşim ben 25 TL'ye Türkçe çevirili kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok Online'da bile sıkıntı yok 145 levelim.

Hocam iki seçenek var. Türkçe yama kurun ya da B1-B2 İngilizce seviyesinden başlayıp öğrenin.

Attığım linkteki videoda anlatıyor adım adım. Ben RDR 2 oynamadım ancak yama kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…