Kötü İngilizceyle RDR2 oynanır mı?

maggle

Decapat
Merhabalar, PS4 içinde oyunlarımı oynuyorum. Ama İngilizcem yok denecek kadar az oyunun da oynanış süresi gayet uzun. Yani RDR2 oyunu beni sıkar mı? Bayar mıyım? Bu oyun sana olmaz diyorsanız güncel oyunlardan öneriniz var mı?

Şimdi İngilizceniz çok kötüyse herhangi bir oyunu anlamamanız olası. Oyun sadece hikayeden ibaret değil bayağı büyük açık dünyaya sahip ancak en önemli kısmı bence hikayesi. Hikayesi için doğal olarak bir miktar İngilizce şart. Tabi anlar mısınız bilemeyiz. Açık dünyaya, etkinliklere, çeşitliliğe bakarak ise sıkmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bence oynanır, ben de İngilizce bilmeden çok oyun oynadım keyifli oluyor ama RDR2 hiç oynamadım da kesin bir şey demek de istemiyorum.

Red Dead Redemption 2 hiç İngilizce bilmesen bile keyif alınabilecek bir oyun. Sonuç olarak açık dünya ve hikayesi dışında yapabileceğin bir çok şey var. Hikayesinde anlamadığın ve kafanda canlandıramadığın kısımları Türk YouTuber oynanış videolarından pekiştirebilirsin. Mesela Pintipanda altyazıları genelde anlatarak oynuyor.

Bence sırf ingilizcen kötü diye böyle bir oyundan vazgeçme.Temel terimleri bilmen veya translateden kontrol etmen gerisi kavramaya yetecek cinsten.Ayrıca oynanış videolarıda izleyerek hikaye ve oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsin.4 Ay sonra gelen yorumumla ne kadar yardımcı olurum bilemem ama hala almadıysan kaçırma :)

Bence kendiniz oynayıp bitirin hiçbir şey anlamasanız dahi. Daha sonra baştan sona Youtube'dan açın hikayesiyle izleyin. Hem oynayıp deneyim etmiş, hemde hikayeyi öğrenmiş olursunuz.

Yabancı dil bilsek daha iyi olur fakat oyun şu halde bile sarıyor. Bizzat oynuyorum %40 ilerleme kaydettim. Çat pat anlıyorum dediklerini. Anlamadığım noktada elimde telefon translateden çeviriyorum. Belki böyle böyle bildiğimiz yabancı kelime sayısı artacak. Hikaye güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu arada kesinlikle internet üzerinden RDR 2 ile ilgili herhangi bir ön araştırma yapmayın. Spoil yemeniz çok olası. Malesef ben bir tane çok kötü spoiler yedim. O yüzden alın oynayın sağa sola bakmadan.

Oyun şuan Epic Games'de indirimli.

Yabancı dil bilsek daha iyi olur fakat oyun şu halde bile sarıyor. Bizzat oynuyorum %40 ilerleme kaydettim. Çat pat anlıyorum dediklerini. Anlamadığım noktada elimde telefon translateden çeviriyorum. Belki böyle böyle bildiğimiz yabancı kelime sayısı artacak. Hikaye güzel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bu arada kesinlikle internet üzerinden RDR 2 ile ilgili herhangi bir ön araştırma yapmayın. Spoil yemeniz çok olası. Malesef ben bir tane çok kötü spoiler yedim. O yüzden alın oynayın sağa sola bakmadan.

Oyun şuan Epic Games'de indirimli.

Tamamen katılıyorum aynı taktikle oynamaktayım bende.Bir nebze olsun ingilizcenede faydası oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı