Kötü İngilizceyle RDR2 oynanır mı?

Merhabalar, PS4 içinde oyunlarımı oynuyorum. Ama İngilizcem yok denecek kadar az oyunun da oynanış süresi gayet uzun. Yani RDR2 oyunu beni sıkar mı? Bayar mıyım? Bu oyun sana olmaz diyorsanız güncel oyunlardan öneriniz var mı?

Öncelikle oyunun %49 gibi bir kısmını PC'den geride bıraktım. Oyunun hikayesi yavaş ilerliyor fakat bütün karakterler öyle bir işlenmiş ki oyuna bağlanıyorsunuz. Aslına bakarsanız oyun yerine başyapıt kelimesi daha uygun olur. Asıl konuya gelirsek oyunu en kötü seviyeyle bile çat pat anlarsınız anlamadığınız kısımları da YouTube'den yayıncıların çevirisiyle 2 dakika dinlersiniz.
 
Lanet olsun şu oyuna hâlâ gelmedi Türkçe yama. Bence zaten berbat seviyesinde ingilizcen varsa çoğu oyundan bir cacık anlayamazsın. Önemli olan hikaye zira Online pek de şaheser değil. Bence yine de oynayabilirsin sonra da pintipanda, eastergamerstv gibi yayıncıları izleyerek anlarsın.
 
Merhabalar, PS4 içinde oyunlarımı oynuyorum. Ama İngilizcem yok denecek kadar az oyunun da oynanış süresi gayet uzun. Yani RDR2 oyunu beni sıkar mı? Bayar mıyım? Bu oyun sana olmaz diyorsanız güncel oyunlardan öneriniz var mı?
RDR serisinin tüm oyunlarının Türkçe bir şekilde hikayeleri özet şeklinde mevcut. Google üzerinden hikayaleri öğrenebilirsiniz.
 
Güzel güzel gelsin direk alacağım. İndirim beklemek lazım ama 😉
Epic Games'te 240 Lira ama zaten 300 TL oyun alırken 60 TL(%20) indirim öyle pek göz kamaştırmıyor. Türkçe yama gelirse ben hikayeyi yeniden oynarım. Yayıncılardan izlemek tamam fena değil ama kendimiz deneyimlemek bambaşka.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı