Kötü internet ile PC alınır mı?

Başlıkta gördüğünüz gibi iyi denilebilecek bir PC almak için bütçem var ancak internetim kötü. Sizce PC alınır mı?
İlk PC deneyimim olacak alırsam eğer.
Tabii ki alınır. Bir sürü internet istemeyen oyunlar var. Az depolama isteyen oyunlar indirirsin olur biter, ama beklerim diyor isen Resident Evil serisini öneririm çok güzel...

Tabii ki alınır. Bir sürü internet istemeyen oyunlar var. Az depolama isteyen oyunlar indirirsin olur biter, ama beklerim diyor isen Resident Evil serisini öneririm çok güzel...
Hangi oyunlar var hocam acaba

Niye alınmasın? En kötü interneti değiştirirsin. 150 veriyorsan 300 verirsin düzgün bir internetin olur en azından. Olmasa bile yavaş indirirsin oynayacağın oyunları yüksek depolama alanı tercih edip kolay kolay oyun silmemek de bir çözüm.
Sorun internetin bana ait olmaması komşudan kullanıyorum yeni bir İnternette alamıyorum

Hangi oyunlar var hocam acaba

Sorun internetin bana ait olmaması komşudan kullanıyorum yeni bir İnternette alamıyorum
Öncelikli sorununuz interneti çözmek olmalı bence. Komşu interneti 1 ay 2 ay bilemedin 3 ay kurtarır. Bir noktada bu işin değişmesi lazım elbette. Her firma evinize gelip kurulum yapmayabilir ama illaha yapacak bir firma vardır araştırın bence.

Depolama 1tb olacak sıkıntı olmaz bence ayrıca beklerim hocam

Ben dediğiniz oyunlara bakayım hocan saolun
Telltale games oyunlarını deneyebilirsiniz hocam hem çok basit oyunlar, sizinde zaten ilk deneyiminiz olacağı için keyif alacağınıza eminim. Oyun isimlerini söyliyim hatta:
The Walking Dead Season 1,2,3,4,5
Batman The Telltale series
Batman The enemy within
The Wolf Among Us

İnternetden bakın hocam oyunlara, oyun tarzını sever iseniz kesinlikle deneyin derim.

Alınır ama online oyunlarda kanser eder. Sonra monitörü ısırdım diye konu açma diye söylüyorum.
Yok hocam insan malına zarar verir mi ona emek vererek alacağım yapmam öyle şeyler

Telltale games oyunlarını deneyebilirsiniz hocam hem çok basit oyunlar, sizinde zaten ilk deneyiminiz olacağı için keyif alacağınıza eminim. Oyun isimlerini söyliyim hatta:
The Walking Dead Season 1,2,3,4,5
Batman The Telltale series
Batman The enemy within
The Wolf Among Us

İnternetden bakın hocam oyunlara, oyun tarzını sever iseniz kesinlikle deneyin derim.
Saolun hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı