Kötü mouse pad fareye zarar verir mi?

kerem325

Hectopat
Merhaba, bugün Razer DeathAdder V2 Mini aldım. Ancak şu anda elimdeki mouse pad Everest SGM X7 ile gelen kötü bir mouse pad. Bu yeni ürüne bir zarar verir mi? Sensörü vb. parçalarına herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Not: Resmi internetten aldım ama aynısı.

Dosya Ekleri

• SGM-x7-Pro-Mouse-Pad.jpg
    SGM-x7-Pro-Mouse-Pad.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 253
Merhaba, bugün Razer DeathAdder V2 Mini aldım. Ancak şu anda elimdeki mouse pad Everest SGM X7 ile gelen kötü bir mouse pad. Bu yeni ürüne bir zarar verir mi? Sensörü vb. parçalarına herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Not: Resmi internetten aldım ama aynısı.
Hayırlı olsun.

Vereceğini sanmıyorum. Ben faremi (kullandığım fare çok iyi bir şey değil) masa yüzeyinde yıllarca kullandım ve sadece altında ufak bir aşınma oldu.

Bende Rampage marka bir mouse kullanıyorum fakat henüz bir mose pad'im yok. Çıplak masa üzerinde kullanacağım. Bir mousepad almam gerekiyor mu yoksa çok da bir zararı olmaz mı ?

Aynı mouse pad bende de var Everest Rampage RX-9 ile gelmişti. Viper fareyi kullanırken mousepadin sürtünmesinden dolayı elim tökezliyor fare zıplıyor. Çok kötü sürtünmeli bir mouse matı bu Everest'in modeli.
Uzun vadede teflonları çizebilir. (Politetrafloroetilen-PTFE) çizilirse mouse zor kaymaya başlayıp bileğini yormaya başlar yani konforu bozar. Bazen küçük bir toz parçası bile rahatsız edici gürültü yapabiliyor. Toz taneciğini alınca fare rahat kaymaya başlıyor. İlla kendi markalarının mouse matını aldıracaklar :D
Merhaba, bugün Razer DeathAdder V2 Mini aldım
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın. Kutudan çıkan mouse'un donuna fareyi koymayın çok tozlandırıyor fare tekerleğine vb. tozlar yapışıyor. (Ya da fareyi taşımaya ihtiyacınız olmadığı sürece)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı