Kötü örnek olan KPOP fanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam anlatamazsın bunlara.
Bu arada anti betese kanalı size mi ait?

Evet 10 yaşındaki ablamızın 12 Nisan gününde yaptıkları kesinlikle gerçek arkadaşlar aksini iddia eden ban(!) Giga Chad benim.

Hocam anlatamazsın bunlara.
Bu arada anti betese kanalı size mi ait?
Hayır hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-06-25-01-05-45-727_com.google.android.youtube.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 180
Evet 10 yaşındaki ablamızın 12 Nisan gününde yaptıkları kesinlikle gerçek arkadaşlar aksini iddia eden ban(!) Giga Chad benim.

Hayır hocam.
Kurtlar vadisi cahit bu yorumdan daha iyi oynamış

Hayır hocam.
Kurtlar vadisi cahit bu yorumdan daha iyi oynamış

Dostum daha dün toxic kpop fanlarını eleştiren bir video yapmıştım video 20.000 filan izlendi yorumlar kpopçu doluydu aklı başında olanlar anladı videoyu diğerleri direk küfürlerle karşılık verdi bayağı iyi oldu etkileşim filan arttı bir de zeka seviyeleride belli oldu o yorumlardan sonra.

Kim bilir nasıl döndü yorumlar.

Hocam küfür edenleri takmayın hepsi kız oluyor zaten yok anneni bilmem napayım bilmem şöyle yapayım diyor tek cevabım alet var ise yaparsın diyorum hocam .

Abi bıktım artık gerçekten bu shorts bu videolar için çıkartıldı galiba shorts a giriyorum ilk 10 videonun 7 si KPOP videoları.

Çok fazlalar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…