Kötü örnek olan KPOP fanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Video, videoda gösterilen şeyler ve yorumlar inanılmaz utanç verici.

O zaman bütün türkçe rap endüstrisi ve daft punk çöpe gidiyor?

"BeYnİnİn OlDuĞuNa İnAnMaK iStİyOrUm, ŞaŞıRt bEnİ" tam bir toxic kpop sözü. Kim demişse kendi beyini olmadığı için şaşırmış.

Çok umursamayın kendi dünyalarında takılıyorlar onlarla tartışmaya girilmez aşırı boş muhabbetleri var.

Çok umursamayın kendi dünyalarında takılıyorlar onlarla tartışmaya girilmez aşırı boş muhabbetleri var.
Hocam dün bir video izledim, kızın teki birisinin yorumunu silince havalı olduğunu sanıyor. Onunla alakalı video yaptı. Ben hemen karşı çıktım. Gidip bana demediği lafı bırakmadı. Beyinsiz. Sanki ben onlardan küçüğüm gibi konuşuyorlar. Kendileri belime gelmez, millete rac10 kesmeye çalışıyorlar .d. Benim yaşım kaç başım kaç. Böyle insanlarla uğraşamam dedim. Üstüne gidin sütünüzü için dedim. Ters tepiyor hanımcıkta. Sen sütünü iç belki büyürsün dedi, beyin yoksunu. Beni gerçek hayatta görse altına eder. Gİdip klavye delikanlılığı yapıyor küçük hanımcık .d.

Çok güzel öldüm ya .

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-25-12-33-20-355_com.google.android.youtube.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2022-07-25-12-33-20-355_com.google.android.youtube.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 66
Hayır saçma bulduğum kısım kendi nick name'lerini sözlerinin altına alıntılıyorlar ne anlamı var acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…