H Hellokardeşim Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Kötü okuyup güzel bir meslek sahibi olmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #2 Güzel bir meslekten kastın ne?
Muhammed irfan Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 Hellokardeşim dedi: Kötü okuyup güzel bir meslek sahibi olmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bilmem. İstediğin mesleğe bağlı.
Hellokardeşim dedi: Kötü okuyup güzel bir meslek sahibi olmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bilmem. İstediğin mesleğe bağlı.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 5 Haziran 2021 #4 Kötü okumak derken? Bir metni okurken diksiyonunuz kötü onun hakkında mı yardım istiyorsunuz?
H Hellokardeşim Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 Yok öyle değil, kötü okumak. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #6 Öncelikle okumadan kazanabilecek bir sürü meslek var. Ailenin söylediklerini dinle ama o kadar inanma. Tanıdığım okulu bırakıp bir sürü iyi işler başaran insanlar var.
Öncelikle okumadan kazanabilecek bir sürü meslek var. Ailenin söylediklerini dinle ama o kadar inanma. Tanıdığım okulu bırakıp bir sürü iyi işler başaran insanlar var.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #7 Hellokardeşim dedi: Hayır öyle değil, okulu zayıf okumaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sayısala yönelmeniz hissine kapıldım bir an.
Hellokardeşim dedi: Hayır öyle değil, okulu zayıf okumaktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Sayısala yönelmeniz hissine kapıldım bir an.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 5 Haziran 2021 #8 Hellokardeşim dedi: Yok, öyle değil. Kötü okumak. Genişletmek için tıkla... Sadece okumada değil, yazmada da problem var gibi... "Güzel bir meslek" sahibi olabileceğinizi düşünmüyorum.
Hellokardeşim dedi: Yok, öyle değil. Kötü okumak. Genişletmek için tıkla... Sadece okumada değil, yazmada da problem var gibi... "Güzel bir meslek" sahibi olabileceğinizi düşünmüyorum.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 5 Haziran 2021 #9 Hellokardeşim dedi: Yok öyle değil, kötü okumak. Genişletmek için tıkla... Türkçe öğrenebilirseniz güzel bir meslek sahibi olabilirsiniz.
Hellokardeşim dedi: Yok öyle değil, kötü okumak. Genişletmek için tıkla... Türkçe öğrenebilirseniz güzel bir meslek sahibi olabilirsiniz.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 5 Haziran 2021 #10 Sürekli fırsat kovalarsan, şanslıysan mümkün ama şansa bırakmaya değer mi?