Öncelikle iyi akşamlar herkese. Normalde böyle bir konu açmak bana çok saçma gelmişti fakat gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi. Dün berbere babamın zoruyla onun aldığı randevuyla gittim ve saçımı kestirdim. Berbere gittiğim zaman berberciye çok kesmemesini, önlerden biraz almasını ve favorileri falan kısaltmasını istedim. Galiba babam berberi ben gitmeden önce aramış ve her yeri kafatası görününceye kadar kesmesini istemiş (işin esprisi ama gerçekten çok kısa). Berber de maalesef babamı dinleyip saçımı gerçekten çok kısa hale getirdi.
Konuya gelirsek, pazartesi günü sabah okul gezim var ve ben bu saç ile gitmek istemiyorum. Artık iş işten geçti, geziyi iptal etme gibi bir imkanım yok. Sizce ben bu saçı nasıl gizleyebilirim? Sweatshirt giyeceğim geziye giderken, gezi boyunca Sweatshirt'in şapkasını takıp gezsem kötü görünür müyüm sizce? Hem kafam üşüyor, hem de saç kesimi gerçekten berbat oldu keko gibi görünüyorum affedersiniz.
Konuya gelirsek, pazartesi günü sabah okul gezim var ve ben bu saç ile gitmek istemiyorum. Artık iş işten geçti, geziyi iptal etme gibi bir imkanım yok. Sizce ben bu saçı nasıl gizleyebilirim? Sweatshirt giyeceğim geziye giderken, gezi boyunca Sweatshirt'in şapkasını takıp gezsem kötü görünür müyüm sizce? Hem kafam üşüyor, hem de saç kesimi gerçekten berbat oldu keko gibi görünüyorum affedersiniz.