Köy için 1 2 aylık İnternet önerisi

ssenyurt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel i5 12500F
Anakart: Asus Prime H610M-R
Ekran kartı: Asus Dual RTX 4060 White Oc 8gb
Ram: Gskill 8x2 GB 3200 MHz
SSD: Crucial 1Tb
Meslek
Futbol Antrenörü
Malum ağustos ve haliyle korkulu rüyamız fındık geliyor. Köydeki evimizde telefon çekmiyor. Bu yüzden internet bağlatmak istiyorum 2 aylık falan. Uygun olursa sürekli de kalabilir. Haliyle telefon çekmeyince taşınabilir internet de olmuyor. Uydudan sağlayıcılara baktım ama kurulum ücreti çok fazla. Telefon hattından çekiliyor diye duydum ama Telekom'a sorunca telefon hattı bağlı olmalı eve değilse bağlatın falan dedi. Yok mudur bunun bir yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Migros internet var kurulum ücretsiz yazıyor, eğer kurulum gerçekten ücretsizse denenebilir.

Migros internet var kurulum ücretsiz yazıyor, eğer kurulum gerçekten ücretsizse denenebilir.
Siteyi inceledim. Ücretsiz diyor ama altyapı olmayan yere çekilir mi bir arayıp sorayım. Teşekkürler

Mobil şebeke çekmiyorsa ve kablolu altyapı da yoksa mecburen uydudan bağlanan operatörlere bakacaksınız hocam. Şöyle şeyler var bir.inceleyin.

Mobil şebeke çekmiyorsa ve kablolu altyapı da yoksa mecburen uydudan bağlanan operatörlere bakacaksınız hocam. Şöyle şeyler var bir. İnceleyin.

Hocam 10 bin lirayı geçiyor kurulumu.

Hocam 10 bin lirayı geçiyor kurulumu.
Ya mobilden ya kurulu altyapıdan yada uydudan olacak yani en azından şu an için seçenekler bunlar. Dağ tepe gibi yerlerden bazen telefon çekiyor, çok önemli değilse öyle yapabilirsiniz. Altyapı olmayınca yüksek fiyatları kitliyorlar malesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı