Köy yerinde hangi interneti şeçilmeli?

Hüseyin00822k

Femtopat
Daha fazla  
İlk önce 19 Mbps destekliyor.

Modem yok...

Vodafone.
Türk Telekom.
Turkcell.

Bu 3'ünden hangisini seçim? Fiyat farkı var biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteği şehir içinde bile leş gibi. Sen köy yerinde kayıt açtığın zaman internetsiz kalacağın günleri düşün. Türk Telekom da çok iyi diyemem ama kesinlikle ve kesinlikle vodafone onun 4-5 katı daha kötü.
Herkes aynı şeyi diyor ama ben vodafone un 100mpbs fiber kullanıyorum. 110+ Hızları görüyorum. Şu ana kadar sorun çıkarmadı.

Herkes aynı şeyi diyor ama ben vodafone un 100mpbs fiber kullanıyorum. 110+ Hızları görüyorum. Şu ana kadar sorun çıkarmadı.
Fiberde bir zahmet sorun yaşamayın hocam. Şoknet de alsanız yine 110+ hızları göreceksiniz zaten. :) Hatta şöyle diyelim hangi firmayı kullansanız her türlü fiber hız profillerinden ötürü 110+ hız alacaksınız. Vodafone özelinde olan bir şey değil bu.

Vodofone ?

Vodofone neden tavsiye etmiyorsun

Vodofone neden tavsiye etmiyorsun

Vodofone uygun

Knkm alt yapi türk telekom ama vodofone de uygun fiyatli
Vodafone destekleri yardımcı olmuyor hiç. Üstelik ping değerleri rezil. Muhtemelen ADSL hız alacaksınız. ADSL pingleri VDSL gibi değil. Üstüne Vodafone da alırsanız buyrun 2 yıllık sabır sınavı başlıyor o zaman. En iyisi altyapı sahibinden interneti alın. Bir sorun çıktığında muhatap buluyorsunuz. Vodafone'dan iyi olduğu kesindir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı