CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Temmuz 2020 #1 Merhaba ben köyde oturuyorum bu sonuçtan evde altyapı yok ne yapabilirim?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 21 Temmuz 2020 #2 Altyapı yoksa yapacak bir şey yok zaten. ADSL zaten berbat. Katlanmak zorundasın.
C cagriisik Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 354 21 Temmuz 2020 #3 CypIosh dedi: Merhaba ben köyde oturuyorum bu sonuçtan evde altyapı yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul’da oturuyorum, hala bakır kablo var. Boşver takma kafana. En kötü Superbox alırsın tabi şebeke varsa ve o kotayı göz önünde bulundurursan.
CypIosh dedi: Merhaba ben köyde oturuyorum bu sonuçtan evde altyapı yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben İstanbul’da oturuyorum, hala bakır kablo var. Boşver takma kafana. En kötü Superbox alırsın tabi şebeke varsa ve o kotayı göz önünde bulundurursan.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Temmuz 2020 #4 Diğer evlerde altyapı var ve sizde yoksa en yakın TT ilçe müdürlüğüne gidip altyapı başvurusu yapmanız gerekli. İmkan varsa altyapı planlama ve erişim bölümüyle görünüşün.
Diğer evlerde altyapı var ve sizde yoksa en yakın TT ilçe müdürlüğüne gidip altyapı başvurusu yapmanız gerekli. İmkan varsa altyapı planlama ve erişim bölümüyle görünüşün.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #5 Superbox alacaksın ya da wınn. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Temmuz 2020 #6 Ulunay dedi: Diğer evlerde altyapı var ve sizde yoksa en yakın TT ilçe müdürlüğüne gidip altyapı başvurusu yapmanız gerekli. İmkan varsa altyapı planlama ve erişim bölümüyle görünüşün. Genişletmek için tıkla... Herksde yok yani tek bana özel değil. ClickClickBumBe dedi: Superbox alacaksın ya da wınn. Genişletmek için tıkla... Amcam zaten Turkcell bayisi. ClickClickBumBe dedi: Superbox alacaksın ya da wınn. Genişletmek için tıkla... Ama inadına yapmıyor.
Ulunay dedi: Diğer evlerde altyapı var ve sizde yoksa en yakın TT ilçe müdürlüğüne gidip altyapı başvurusu yapmanız gerekli. İmkan varsa altyapı planlama ve erişim bölümüyle görünüşün. Genişletmek için tıkla... Herksde yok yani tek bana özel değil. ClickClickBumBe dedi: Superbox alacaksın ya da wınn. Genişletmek için tıkla... Amcam zaten Turkcell bayisi. ClickClickBumBe dedi: Superbox alacaksın ya da wınn. Genişletmek için tıkla... Ama inadına yapmıyor.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Temmuz 2020 #7 @CypIosh Köyün muhtarı yok mu ? Ne işe yarıyor ? Muhtar ve köyünüz belediyeye bağlı ise belediyenin öncü olması gerekli. Baskı yapması gerekli.
@CypIosh Köyün muhtarı yok mu ? Ne işe yarıyor ? Muhtar ve köyünüz belediyeye bağlı ise belediyenin öncü olması gerekli. Baskı yapması gerekli.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 21 Temmuz 2020 #8 Ulunay dedi: @CypIosh köyün muhtarı yok mu? Ne işe yarıyor? Muhtar ve köyünüz belediyeye bağlı ise belediyenin öncü olması gerekli. Baskı yapması gerekli. Genişletmek için tıkla... Buranın muhtarı pek iyi biri değil.
Ulunay dedi: @CypIosh köyün muhtarı yok mu? Ne işe yarıyor? Muhtar ve köyünüz belediyeye bağlı ise belediyenin öncü olması gerekli. Baskı yapması gerekli. Genişletmek için tıkla... Buranın muhtarı pek iyi biri değil.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 21 Temmuz 2020 #9 CypIosh dedi: Buranın muhtarı pek iyi biri değil. Genişletmek için tıkla... Söylenecek söz yok. Maalesef kendiniz çabalamanız lazım. Fırsatınız olursa en yakın TT ilçe müdürlüğüne uğrayıp, dilekçe verin.
CypIosh dedi: Buranın muhtarı pek iyi biri değil. Genişletmek için tıkla... Söylenecek söz yok. Maalesef kendiniz çabalamanız lazım. Fırsatınız olursa en yakın TT ilçe müdürlüğüne uğrayıp, dilekçe verin.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #10 Twitter'dan CEO ya mesaj atın köyde altyapı yok diye belki işe yarar.