CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Temmuz 2020 #31 Kunget dedi: PUBG oynarken modeme sadece 3 kişi mi bağlı oluyor peki? Eğer öyleyse bir kişinin ayrılması çok bir fark yaratmayacaktır. Ufak bir iyileşme olacaktır. Genişletmek için tıkla... Biz ablamla ssadece PUBG Mobile oynuyoz arkada program açık değil yan taraftaki küzenim hem video izliyor hem de PUBG oynuyor.
Kunget dedi: PUBG oynarken modeme sadece 3 kişi mi bağlı oluyor peki? Eğer öyleyse bir kişinin ayrılması çok bir fark yaratmayacaktır. Ufak bir iyileşme olacaktır. Genişletmek için tıkla... Biz ablamla ssadece PUBG Mobile oynuyoz arkada program açık değil yan taraftaki küzenim hem video izliyor hem de PUBG oynuyor.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #32 CypIosh dedi: Şu an zaten Türk Telekom'dan 6 Mbps alıyorum ama üç kişi PUBG Mobile oynayınca internet çok kötü oluyor 2 ev kullanıyoruz ileride tek ev olunca 2 kişi oynuyacağız o zamanda çok kötü olur mu? Bu bile çok iyi benim için kaç upload alırım. Genişletmek için tıkla... 1 veya 2 Mbps arası alırsınız diye tahmin ediyorum. Zaten şehirlerde bile yeri geliyor berbat internet kullanıyoruz. Köyleri fazla düşünemiyorum yani.
CypIosh dedi: Şu an zaten Türk Telekom'dan 6 Mbps alıyorum ama üç kişi PUBG Mobile oynayınca internet çok kötü oluyor 2 ev kullanıyoruz ileride tek ev olunca 2 kişi oynuyacağız o zamanda çok kötü olur mu? Bu bile çok iyi benim için kaç upload alırım. Genişletmek için tıkla... 1 veya 2 Mbps arası alırsınız diye tahmin ediyorum. Zaten şehirlerde bile yeri geliyor berbat internet kullanıyoruz. Köyleri fazla düşünemiyorum yani.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Temmuz 2020 #33 Tahmin ettiğimiz gibi 6 Mbps hız ile aşırı bir iyileşme olmayacaktır. Speedtest ile baktığınızda aldığınız ping değeri ne peki?
Tahmin ettiğimiz gibi 6 Mbps hız ile aşırı bir iyileşme olmayacaktır. Speedtest ile baktığınızda aldığınız ping değeri ne peki?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Temmuz 2020 #34 polakavic dedi: 1 Veya 2 Mbps arası alırsınız diye tahmin ediyorum. Zaten şehirlerde bile yeri geliyor berbat internet kullanıyoruz. Köyleri fazla düşünemiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Bu varya benim için süper Türk Telekom lanetinden iyidir. Kunget dedi: Tahmin ettiğimiz gibi 6 Mbps hız ile aşırı bir iyileşme olmayacaktır. Speedtest ile baktığınızda aldığınız ping değeri ne peki? Genişletmek için tıkla... Üç kişi oynadığımızda internet hızı 0.56 oluuo upload 0 normalde aslında 6-5 arası.
polakavic dedi: 1 Veya 2 Mbps arası alırsınız diye tahmin ediyorum. Zaten şehirlerde bile yeri geliyor berbat internet kullanıyoruz. Köyleri fazla düşünemiyorum yani. Genişletmek için tıkla... Bu varya benim için süper Türk Telekom lanetinden iyidir. Kunget dedi: Tahmin ettiğimiz gibi 6 Mbps hız ile aşırı bir iyileşme olmayacaktır. Speedtest ile baktığınızda aldığınız ping değeri ne peki? Genişletmek için tıkla... Üç kişi oynadığımızda internet hızı 0.56 oluuo upload 0 normalde aslında 6-5 arası.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #35 CypIosh dedi: Bu varya benim için süper Türk Telekom lanetinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Valla ben beterlerini yaşadığım için şuanki netime şükrediyorum
CypIosh dedi: Bu varya benim için süper Türk Telekom lanetinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Valla ben beterlerini yaşadığım için şuanki netime şükrediyorum
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Temmuz 2020 #36 polakavic dedi: Vallahi ben beterlerini yaşadığım için şuanki netime şükrediyorum . Genişletmek için tıkla... Kesin TTNET tir eminim eski si.
polakavic dedi: Vallahi ben beterlerini yaşadığım için şuanki netime şükrediyorum . Genişletmek için tıkla... Kesin TTNET tir eminim eski si.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #37 CypIosh dedi: Kesin TTNET tir eminim eski si. Genişletmek için tıkla... Komşuyla ortak TTNET 16 Mbps ve nerden baksan en az 10 kişi giriyordu. O kadar girmesi önemli değildi ama çok sık bir şekilde kopuyordu.
CypIosh dedi: Kesin TTNET tir eminim eski si. Genişletmek için tıkla... Komşuyla ortak TTNET 16 Mbps ve nerden baksan en az 10 kişi giriyordu. O kadar girmesi önemli değildi ama çok sık bir şekilde kopuyordu.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Temmuz 2020 #38 polakavic dedi: Komşuyla ortak TTNET 16 Mbps ve nereden baksan en az 10 kişi giriyordu. O kadar girmesi önemli değildi ama çok sık bir şekilde kopuyordu. Genişletmek için tıkla... O çok kötü birden fazla kişi girmesi.
polakavic dedi: Komşuyla ortak TTNET 16 Mbps ve nereden baksan en az 10 kişi giriyordu. O kadar girmesi önemli değildi ama çok sık bir şekilde kopuyordu. Genişletmek için tıkla... O çok kötü birden fazla kişi girmesi.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #39 CypIosh dedi: O çok kötü birden fazla kişi girmesi. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki kötü ama şuan herhangi bir sıkıntı olmuyor.
CypIosh dedi: O çok kötü birden fazla kişi girmesi. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazık ki kötü ama şuan herhangi bir sıkıntı olmuyor.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Temmuz 2020 #40 polakavic dedi: Evet ne yazık ki kötü ama şu an herhangi bir sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... İyi sizin için çok sevindim.
polakavic dedi: Evet ne yazık ki kötü ama şu an herhangi bir sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... İyi sizin için çok sevindim.