Köyde Kullanmak İçin Telefon Önerisi

Bütçe
5000-10000

Tercihimi Samsung Galaxy M14'ten yana yapmak istiyorum ama 4 GB RAM sorun yaratır mı ilerleyen zamanlarda sizce? Sorun yaratacak ise Redmi 12'den yana tercih yapacağım
Ve yazmayı unutmuşum ama 64 GB'lık cihazlarda olabilir 128 olmak zorunda değil

Köyde şebeke iyi çekiyor mu?
Çekmiyorsa 5G destekli telefonun genelde band gücü daha iyi oluyor tatmin edebilir.

Normal alo demek için Redmi 10C önerebilirim.

5G'ye gerek olduğunu sanmıyorum eski model cihazlarda yeterince çekiyor

Tercihimi Samsung Galaxy M14'ten yana yapmak istiyorum ama 4 GB RAM sorun yaratır mı ilerleyen zamanlarda sizce? Sorun yaratacak ise Redmi 12'den yana tercih yapacağım
Ve yazmayı unutmuşum ama 64 GB'lık cihazlarda olabilir 128 olmak zorunda değil

5G'ye gerek olduğunu sanmıyorum eski model cihazlarda yeterince çekiyor
Nasıl yeterince çekiyor şuan ki cihazlara göre eski cihazlar o kadar iyi değiller. Ben 5G konusunu bu telefonların band gücü diğerlerine göre iyi olduğu için önerdim benim iş yerimde normalde telefon cam kenarı hariç çekmez tek 5G olan cihaz bence var istediğim gibi takılıyorum konforumu bozmuyorum önceden Redmi Note 11S kullanıyordum bu telefonla alakalı sorun değil ama işgence çekiyormuş Şuan Honor X9a aldım bunda 5G desteği mevcut ve belirgin şekilde şebeke eskisine göre daha iyi. Sadece şebeke de değil mesela telefonun iyi çektiği bir ortamda 10-14mbs arası indirme hızı alabiliyorum önceden aynı konumda 4-6 mbs arası biseydi.

Nasıl yeterince çekiyor şu anki cihazlara göre eski cihazlar o kadar iyi değiller. Ben 5G konusunu bu telefonların band gücü diğerlerine göre iyi olduğu için önerdim benim iş yerimde normalde telefon cam kenarı hariç çekmez tek 5G olan cihaz bence var istediğim gibi takılıyorum konforumu bozmuyorum önceden Redmi Note 11S kullanıyordum bu telefonla alakalı sorun değil ama işgence çekiyormuş şu an Honor X9a aldım bunda 5G desteği mevcut ve belirgin şekilde şebeke eskisine göre daha iyi. Sadece şebeke de değil mesela telefonun iyi çektiği bir ortamda 10-14Mbps arası indirme hızı alabiliyorum önceden aynı konumda 4-6 Mbps arası bir şeydi.

Şu an KYK yurdunda 7. Katta 40-50Mbps hız alıyorum. 5G şu an aktif değil zaten. İnternet sağlayıcınızdan ya da paketinizden dolayı iyi çekiyor olabilir.

Şu an KYK yurdunda 7. Katta 40-50Mbps hız alıyorum. 5G şu an aktif değil zaten. İnternet sağlayıcınızdan ya da paketinizden dolayı iyi çekiyor olabilir.
Aynı hat aynı paket, sınırsız internet ve Sınırsız limitle kullanıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231017_185430.jpg
    Screenshot_20231017_185430.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 33
Nasıl yeterince çekiyor şu anki cihazlara göre eski cihazlar o kadar iyi değiller. Ben 5G konusunu bu telefonların band gücü diğerlerine göre iyi olduğu için önerdim benim iş yerimde normalde telefon cam kenarı hariç çekmez tek 5G olan cihaz bence var istediğim gibi takılıyorum konforumu bozmuyorum önceden Redmi Note 11S kullanıyordum bu telefonla alakalı sorun değil ama işgence çekiyormuş şu an Honor X9a aldım bunda 5G desteği mevcut ve belirgin şekilde şebeke eskisine göre daha iyi. Sadece şebeke de değil mesela telefonun iyi çektiği bir ortamda 10-14Mbps arası indirme hızı alabiliyorum önceden aynı konumda 4-6 Mbps arası bir şeydi.

İnterneti pek kullanmıyor telefonu kullanacak kişi genelde boş zamanı olmuyor o yüzden sadece uzun ömürlü olsa yeterli olur

İnterneti pek kullanmıyor telefonu kullanacak kişi genelde boş zamanı olmuyor o yüzden sadece uzun ömürlü olsa yeterli olur
Olay internet değil ben örnek olsun diye attım.
Şebeke gücünden bahsediyorum adamın beklentisi alo desin gibi yani köy gibi yerlerde şebeke iyi çekmeye biliyor.
Şebeke iyiyse sorun da yok.
Ben sadece şebeke gücü önemli mi değil mi onu sordum.

Jetonum yeni düştü galiba şebeke gayet iyi
Tamamdır, 10 bin bandından az çıkarsan Samsung A34 iyi bir cihaz uzun yazılım desteği var kamera ve işlemci iyi uzun yıllar sorunsuz götürür.
Sonra ki tercihin Redmi Note 11 pro 5G ile Honor X9a olabilir 10 bin altında ki kendim Honor kullanıyorum öne çıkan yerleri ekran dayanıklılığı, tasarım, batarya performansı.

Tamamdır, 10 bin bandından az çıkarsan Samsung A34 iyi bir cihaz uzun yazılım desteği var kamera ve işlemci iyi uzun yıllar sorunsuz götürür.
Sonra ki tercihin Redmi Note 11 Pro 5G ile Honor X9a olabilir 10 bin altında ki kendim Honor kullanıyorum öne çıkan yerleri ekran dayanıklılığı, tasarım, batarya performansı.

Tamam bu cihazları da not ettim yardımınız için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı