Köydeki 25 OBP'li Anadolu lisesi nasıl?

Geçen köyünüzde yürüyordum, lisenin ordan geçiyordum. Bir baktım müdür hocalar falan hepsi dışarı çıkmış beni çağırıyolar "gel sokaktan geçeni alıyoruz" diye zor kurtardım kendimi vallahi.

İyi yerlere gelenlerin çoğu hep evde ders çalışıp kendini geliştirenlerde okulun pek bir önemi olmadığını düşünüyorum.

İyi yerlere gelenlerin çoğu hep evde ders çalışıp kendini geliştirenlerde okulun pek bir önemi olmadığını düşünüyorum.

Açık lise şu an mantıklı değil hem şartlarda çok zorlaştı ben açık liseyi bitiripte iyi yerlere gelen pek az kişi görüyorum.

Evet değil zaten sizin kastınız ne anlamadım?

İyi bir puan yapamadıysan iyi bir liseye giremediysen üzülüp kafayı takma iyi bir üniversite şansın hala sana bağlı kendinde evde çalışıp iyi yerlere gelebilirsin bu mesajı veriyorum.

25 OBP nedir hocam? Tüm sınavları sallasak zaten OBP 40 falan olur en azından.

İnek otlattırırlar size orada.

İyi bir puan yapamadıysan iyi bir liseye giremediysen üzülüp kafayı takma iyi bir üniversite şansın hala sana bağlı kendinde evde çalışıp iyi yerlere gelebilirsin bu mesajı veriyorum.

Ben açık lise mesajı aldım yanlış anladıysam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…