Köydeki 25 OBP'li Anadolu lisesi nasıl?

Hocam köyde iki lise var, başka lise yok. Ya 75 OBP'li mesleki teknik Anadolu lisesine gideceğim ya da 25 OBP'li Anadolu lisesine.

25 OBP'li liseden çok bir şey olacağını sanmıyorum 75 lide gidip kendiniz de çalışabilirainiz ama üniversiteyi çok istiyorsanız 25 liğe gidin.

Hocam 2 yıllık üniversite hedefi varmış değmez meslek daha iyi hem çoğu Anadolu mezunundan daha iyi maaş alacak hem bazı üniversiteler ek puan sağlıyor sınavda tabii meslek istemiyorsa çevresindeki (iyi) Anadolu'lara gidebilir.
25 OBP'li liseden çok bir şey olacağını sanmıyorum 75 lide gidip kendiniz de çalışabilirainiz ama üniversiteyi çok istiyorsanız 25 liğe gidin.

Hepinize çok teşekkür ederim, meslekten devam etmeye karar verdim. Zaten ATP ile girdiğim için normal mesleğin aksine üniversite sınavı konularını da işleyecekler.

Dostum 2 yıllık üniversite için gerçekten değmez meslek daha iyi her açıdan hem üniversiteye gitmeden mesleğe girebilir hem üniversite sınavına girip ek puan sağlayıp 2 yıllık elektrik elektronik okuyabilir yani çok mantıklı meslek.

Hepinize çok teşekkür ederim, meslekten devam etmeye karar verdim. Zaten atp ile girdiğim için normal mesleğin aksine üniversite sınavı konularını da işleyecekler.

Evet haklısın zaten normal lise değmez son yıl o lanet olası staj durumu var ve 10.sınıfta temel sayısal dersler gösterilmiyor meslek dersleri ağırlaştırılıyor ama atpde normal lise gibi onun meslek dersleri katılmış hali.

Dostum 2 yıllık üniversite için gerçekten değmez meslek daha iyi her açıdan hem üniversiteye gitmeden mesleğe girebilir hem üniversite sınavına girip ek puan sağlayıp 2 yıllık elektrik elektronik okuyabilir yani çok mantıklı meslek.

Evet haklısın zaten normal lise değmez son yıl o lanet olası staj durumu var ve 10.sınıfta temel sayısal dersler gösterilmiyor meslek dersleri ağırlaştırılıyor ama atpde normal lise gibi onun meslek dersleri katılmış hali.
Hocam ama benim matematiğim gerçekten çok kötü. Diğer derslerde sıkıntım yok ama Matematik gerçekten anlamıyorum, sıkıntı olur mu?

Hocam ama benim matematiğim gerçekten çok kötü. Diğer derslerde sıkıntım yok ama matematik gerçekten anlamıyorum, sıkıntı olur mu?

Bende senin gibiyim gerçekten çalışmazsan öyle oluyor bana inan motivasyon falan boş iş sen disiplinle çalış matematik bol tekrarla yapılan bir ders tekrar edersen iyi yaparsın disiplinle ben artık matematikte geçmiş yıllardaki gibi kötü değilim sen yeter ki çalış...

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı