Köye gitmeyi nasıl engelleyebilirim?

Yani bencede güzel.Bende yaşıtlarımma göre çok seviyorum köyü,hayvanlarla ve bahçelerle uğraşıyorum.Çok güzel bir zaman geçirme yeri.
Çoğunluk bu kadar köy sevmiyor dikkat ediyorum da. Ellerinden gelse köyü yok edecek tipler var. Hava değişikliği bu kadar korkulacak bir şey olmasa gerek...

Ailem zorluyor, illaki köye gideceğiz 1 ay diye. Önceki ay da gitmiştik, gidersem yılda 1 kere gerçekleşen 3 aylık yaz tatilinde 2 ay köyde kalmış olacağım. Köyde kuzen, arkadaş falan hiç yok. 4 arkadaşım falan vardı onlar da önceki ay gitmişti, bu sefer sanırım 0. evde oturunca laf atacaklar, ne dersem diyeyim oraya gidilecekmiş.

Fiziksel olarak hastanelik olmadan nasıl köye gitmekten kurtulabilirim?

Dershaneye yazılıyormuş gibi yap. Daha sonra de benim dershanem var, gelemem diyebilirsin.

Çoğunluk bu kadar köy sevmiyor dikkat ediyorum da. Ellerinden gelse köyü yok edecek tipler var. Hava değişikliği bu kadar korkulacak bir şey olmasa gerek...

Belki bende köyü seven tayfalardan olabilirdim, ancak bizimkileri zaman kavramı sağ olsun nefret edenlerdenim. Her yıl aynı köyde 1 ay kalmak nedir ya (ve efsane zamanlama ile daha kuzenlerimin gelmesinden 25 gün erkenden)

Evde durunca da dışarı çık diyorlar. Haritayı ezberlemişim zaten, ıssız yerlere mi gitmem gerekiyor anlamadım.

Cevaplarınız için teşekkürler, aklıma şöyle bir plan var. Lise kayıtları daha bitmemiş gibi yapacağım. (8 Ağustos'da kayıt için liseye gideceğiz, sonra kayıt işlemleri bitiyor diye biliyorum. Ben daha devam ediyor, başka tarihte başka bir şey yapmamız gerekiyormuş gibi yapacağım.) sonra derlerse "hani bunu yapacaktık" diye, sistem değişmiş falan derim.

Keyif almaya bak, laptop kullanıyorsan hikayeli oyunlar indirip öyle git orada bu oyunları bitir, filmler indir, orada gerçekten zaman harcayacağın şeyler ayarla kendine ben de küçükken öyle yapardım GTA 5, Crysis serisi, TWD falan bayağı zaman harcamıştım aynı zamanda dışarı çıkıp hava almayı da unutma cidden sana da iyi gelir köy havası kafanda bu kadar kötü bir konuma koyma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı