Köylüler nasıl çiftleşir?

Videodaki adam havucu atiyor kisa sürede cogaliyolardi bunlar niye cogalmiyor onu soruyorum.

Videodaki adam havucu atiyor kisa sürede cogaliyolardi bunlar niye cogalmiyor onu soruyorum.
Havucu attıktan sonra videoyu kesmiş. Sonrasında da her 5 dakikada bir yeni köylü geliyor diyor. Muhtemelen beklenmesi lazım oyunu açıp deniyicem şuan.

Havucu attıktan sonra videoyu kesmiş. Sonrasında da her 5 dakikada bir yeni köylü geliyor diyor. Muhtemelen beklenmesi lazım oyunu açıp deneyeceğim şu an.

15dk olmustur bu farmi yapmadan önce de denedim ama cogalmiyorlar 1K bloktan fazla tren yolu yaptim koylu getirmek icin her koy arasida en az 500 metre var.

15dk olmustur bu farmi yapmadan önce de denedim ama cogalmiyorlar 1K bloktan fazla tren yolu yaptim koylu getirmek icin her koy arasida en az 500 metre var.
videodaki adamın yaptığının aynısını yaptım direk çiftleştiler. Sende olmamasının tek sebebi sanırım havuç miktarı olabilir başka bi durum gelmiyor aklıma. Adam 3 tane 64 lük havuç atıyor ben de o şekilde yaptım. 40 tane falan havuç atmışsın gerçi ama dediğim gibi başka bir sorun gelmiyor aklıma. Videodan yaptığın farmı tekrar bi kontrol edebilrisin yine olmazsa başka şeyler deneyebiliriz.
link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 14
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 26
Sorun baskaymis buldum gelecekte basina gelen olursa diye /gamerule mobgriefing ayarini true yapin.

Bir şey soracağım bir de bu koyluler havuclari topluyor ben onlardan nasıl alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…