Köylüler nasıl çiftleşir?

Videolara falan baktım biraz yapmaya çalıştığın şeyi anlamak için senin de başta yaptığın kapı yerine tuzak kapısı kullanmışlar. Ray sistemi de çektin muhtemelen. Kapıları kaldırıp ilk haline döndürürsen en doğrusu olur. Çoğalmaları için biraz beklemek gerekiyor olabilir.
Eğer olmazsa diklemesine yapılan başka farmlar da var.
Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki adam havucu atiyor kisa sürede cogaliyolardi bunlar niye cogalmiyor onu soruyorum.

Havucu attıktan sonra videoyu kesmiş. Sonrasında da her 5 dakikada bir yeni köylü geliyor diyor. Muhtemelen beklenmesi lazım oyunu açıp deneyeceğim şu an.

15dk olmustur bu farmi yapmadan önce de denedim ama cogalmiyorlar 1K bloktan fazla tren yolu yaptim koylu getirmek icin her koy arasida en az 500 metre var.

15dk olmustur bu farmi yapmadan önce de denedim ama cogalmiyorlar 1K bloktan fazla tren yolu yaptim koylu getirmek icin her koy arasida en az 500 metre var.
videodaki adamın yaptığının aynısını yaptım direk çiftleştiler. Sende olmamasının tek sebebi sanırım havuç miktarı olabilir başka bi durum gelmiyor aklıma. Adam 3 tane 64 lük havuç atıyor ben de o şekilde yaptım. 40 tane falan havuç atmışsın gerçi ama dediğim gibi başka bir sorun gelmiyor aklıma. Videodan yaptığın farmı tekrar bi kontrol edebilrisin yine olmazsa başka şeyler deneyebiliriz.
link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    2,2 MB · Görüntüleme: 14
  • Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 26
Sorun baskaymis buldum gelecekte basina gelen olursa diye /gamerule mobgriefing ayarini true yapin.

Videodaki adamın yaptığının aynısını yaptım direk çiftleştiler. Sende olmamasının tek sebebi sanırım havuç miktarı olabilir başka bir durum gelmiyor aklıma. Adam 3 tane 64'lük havuç atıyor ben de o şekilde yaptım. 40 tane falan havuç atmışsın gerçi ama dediğim gibi başka bir sorun gelmiyor aklıma. Videodan yaptığın farmı tekrar bir kontrol edebilrisin yine olmazsa başka şeyler deneyebiliriz.
Link:

Bir şey soracağım bir de bu koyluler havuclari topluyor ben onlardan nasıl alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı