Kol bileği çorap nereden bulunur?

Bu kol bileğine takılan bu görseldeki şeyleri nereden bulabilirim?

Dosya Ekleri

• 1737498032299.png
    1737498032299.png
    39,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 1737498035553.png
    1737498035553.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat bunlar gibi değil fakat bu tarz ürünlerin genel adı "arm sleeve" olarak geçiyor. Wraith'den bakabilirsin. Ha ya da benim gibi eski çorapları kesip kullanabilirsin.

Gerçi günlük hayatta kullanmak için mi yoksa oyun oynamak için mi bu tarz bir şey istiyorsun onu belirtmemişsin soruda. Ben oyun için olduğunu düşünerek verdim bu cevabı.

Bizzat bunlar gibi değil fakat bu tarz ürünlerin genel adı "ARM sleeve" olarak geçiyor. Wraith'den bakabilirsin. Ha ya da benim gibi eski çorapları kesip kullanabilirsin.

Gerçi günlük hayatta kullanmak için mi yoksa oyun oynamak için mi bu tarz bir şey istiyorsun onu belirtmemişsin soruda. Ben oyun için olduğunu düşünerek verdim bu cevabı.

Oyun için kullanacağım fakat sizin dediğin sitede ARM sleeve ürün tam kol için ben bilek için arıyorum.

Oyun için kullanacağım fakat sizin dediğin sitede ARM sleeve ürün tam kol için ben bilek için arıyorum.
Basit bir kelime değişikliğiyle "wrist sleeve" diye aradığımda benzer modeller çıkıyor webte. Fakat yine de yüklediğin görsellerdeki tip bir şey göremiyorum ki zaten bunların kullanılış amacının oyun oynamak için olduğunu da sanmıyorum.

Basit bir kelime değişikliğiyle "wrist sleeve" diye aradığımda benzer modeller çıkıyor webte. Fakat yine de yüklediğin görsellerdeki tip bir şey göremiyorum ki zaten bunların kullanılış amacının oyun oynamak için olduğunu da sanmıyorum.

Mouse Pad'e bileğim sürtüğü için tahriş yaptı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı