Kol damarı çıkarmak

Kol damarı çikartmak için o tarz bir alete gerek yok. Evine dumbell al ya da spor salonuna git ve yediklerine dikkat et. Yagli isen yag oranini dusur ve haftanin 3 gunu antrenman sonunda bilek egzersizleri yap. Bu sekilde bilek kaslarini guclendirip daha damarli bir goruntu elde edeceksin. Damarlarinin genislemesini istiyorsan bazı supplementleri kullanabilirsin.

Benim bildiğim damar çıkarmak için herhangi bir alete gerek yok. Yağ oranını düşürürsen ve spora devam edersen zaten kendiliğinden çıkacaktır.

damar çıkarma aletinin ne olduğunu bilmiyorum.Aldığınız ürünün resmini bir gösterir misiniz?
3 günde hiçbir şey elde edemezsin. Sadece fotoğrafa çıkacak kadar pump'larsın. Kısmen kalıcı bir görüntü istiyorsan önce yağ oranını düşür, ardından ön kol çalışmaya başla.
1 aylık liste yaptım hergün 500 tane yapmaya çalışıyorum her kol için 1 ayda gözle gözükür hale gelir mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    193,8 KB · Görüntüleme: 147
1 aylık liste yaptım hergün 500 tane yapmaya çalışıyorum her kol için 1 ayda gözle gözükür hale gelir mi?
O yazıyı boşuna yazdım muhtemelen. Aldığın model 15kglik olmalı. 1 ayda zaten artık senin kollarını yakmamaya başlayacaktır. Bari 40kg ayarlanabilir alsaydın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı