damar çıkarma aletinin ne olduğunu bilmiyorum.Aldığınız ürünün resmini bir gösterir misiniz?Merhaba, ben şu son zamanlarda popüler olan kol damarı çıkarma aletinden aldım 3 günde 2.800 tane yaptım. Sizce damar çıkarmak için yeterli mi?
damar çıkarma aletinin ne olduğunu bilmiyorum.Aldığınız ürünün resmini bir gösterir misiniz?
1 aylık liste yaptım hergün 500 tane yapmaya çalışıyorum her kol için 1 ayda gözle gözükür hale gelir mi?3 günde hiçbir şey elde edemezsin. Sadece fotoğrafa çıkacak kadar pump'larsın. Kısmen kalıcı bir görüntü istiyorsan önce yağ oranını düşür, ardından ön kol çalışmaya başla.
Yayın öyle bir fayda sağlayacağını sanmıyorum. 1 ay zaten oldukça kısa bir süre.1 aylık liste yaptım hergün 500 tane yapmaya çalışıyorum her kol için 1 ayda gözle gözükür hale gelir mi?
Merhaba, ben şu son zamanlarda popüler olan kol damarı çıkarma aletinden aldım 3 günde 2.800 tane yaptım. Sizce damar çıkarmak için yeterli mi?
O yazıyı boşuna yazdım muhtemelen. Aldığın model 15kglik olmalı. 1 ayda zaten artık senin kollarını yakmamaya başlayacaktır. Bari 40kg ayarlanabilir alsaydın.1 aylık liste yaptım hergün 500 tane yapmaya çalışıyorum her kol için 1 ayda gözle gözükür hale gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.