Kol dikişi 11 günde alınır mı?

uğur131

Hectopat
Daha fazla  
Kolumdan geçen salı platin çıkarma ameliyati oldum ve 2 tane dikiş atıldı, bugün 10. gün, yarın dikişleri aldirip sargiyi çıkarttırmak istiyorum. Sizce dikişler kaynamış midir?

Genelde 14 gündür dikişlerin alınma süresi ama bir sağlık sorunun yoksa ve sigara alkol kullanmıyorsan iyileşme daha hızlı olabiliyor. Gittiğin zaman dikişleri alacak ilgili kişi seni zaten yönlendirir.

Genelde 14 gündür dikişlerin alınma süresi ama bir sağlık sorunun yoksa ve sigara alkol kullanmıyorsan iyileşme daha hızlı olabiliyor. Gittiğin zaman dikişleri alacak ilgili kişi seni zaten yönlendirir.

Hocam devamsizligim çok fazla oldu eget kaynamismissa ve hastaneye boşa gidersem devamsizligim boşa gidecek korktuğum konu bu oldukça fazla devamsızlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sağlıkçı değilim bu sebeple kesin konuşmam yanlış olur. Sana bir süre verdilerse o zaman gitmen daha garanti olur ama genelde 2 haftada dikişler alınma aşamasına geliyor.

Ayrıca sigara alkol vs kullanmıyorum ve hastalığım yok.

Yani sağlıkçı değilim bu sebeple kesin konuşmam yanlış olur. Sana bir süre verdilerse o zaman gitmen daha garanti olur ama genelde 2 haftada dikişler alınma aşamasına geliyor.

Anladım pazartesiyi bekleyeyim o zaman teşekkürler.

Hocam peki genel olarak parmaklarımda bir uyuşukluk var parmaklarda hissiyatim çok az, uyuşuk şekilde ve zor hareket ettiriyorum sizce düzelir mi bu?

Başına ne geldi anlatırsan kendi tecrübelerimden yola çıkarak yardımcı olabilirim belki.

2 yıl önce sağ ön kolum iki yerden parçalı kırıldı ameliyat oldum 2 platin koydular şimdi ise o platinleri çıkarma ameliyatı oldum, kırık ameliyatından sonra kolumda ve parmaklarimda bayağı bir hareket kısıtlılığı vardı bilegim yukarı aşağı oynamiyordu, parmaklarım açılmıyordu, vb kısıtlılıklar vardi lakin 1 sene sonunda duzeldi bu sorunlar şimdi olduğum platin çıkarma ameliyatından sonra parmaklarımı tam açamıyor ve çok hissetmiyorum ve uyuşuk şekilde duruyor.

Bu sinir hasarından kaynaklı bir durum. Genç olduğun için korkacak çok bir şey yok. Zamanla düzelecektir. Zaten doktorların da sana bu konuda bilgi aktarmış olması lazım. Ben de benzer şeyleri ayağımda yaşadım, dediğin gibi bende de parmakları tam açamama ya da kapatamama sorunu vardı ama zamanla düzeliyor, daha öncesinde hiç his yoktu. Büyük geçmiş olsun.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…