Biceps genetiğini çoğunlukla biceps kasılıyken bombelenen kısım ile ön kol arasında kalan boşluğa bakarak belirliyorlar. Sizinki çok iyi durmuyor ama açıkçası kaslarınız genetiğiniz hakkında yorum yapmamıza yardım edecek kadar gelişmiş değil.
Genetik işini çok kafaya takmayın, ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz. Çalışmaya devam.
Biceps genetiğini çoğunlukla biceps kasılıyken bombelenen kısım ile ön kol arasında kalan boşluğa bakarak belirliyorlar. Sizinki çok iyi durmuyor ama açıkçası kaslarınız genetiğiniz hakkında yorum yapmamıza yardım edecek kadar gelişmiş değil.
Genetik işini çok kafaya takmayın, ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz. Çalışmaya devam.
Selam, genetiğini anlayabilmen için biraz kas kütlesi koymalısın ama şu anki haline göre yorum yaparsam eğer:
Öncelikle şunu görüyorum. Biceps'inin üst başı gelişmiş ama yan başı gelişmemiş. Bu gelişmişlik genetikle alakalı olabilir olmayabilir de, biceps'inin yan başını çalışarak (ki zaten çoğu curl hareketi bunu sağlar / dar tutuş curl hareketleri hariç) yuvarlaklaştırabilir ve kolu biraz daha hacimlendirebilirsin. Dar tutuş curl harketleri ise biceps'in üst başına vurur daha çok.
Ve ben kol genetiğinin gayet iyi olduğunu düşünüyorum, kötü diyenler neye göre söylemiş anlamadım. Omuz ile bağlantısı gayet güzel ve bileğinle uyumu da güzel görünüyor.