Kol incinmesi

Mansitak56

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, dün maç oynuyordum çelme taktı elimi taşa vurdum üstüne düştüm elimin bayağı bir ağrı hissi oldu elimi sıkamıyorum sağ kolu okuldan tırmanıp atlıyıp eve gidecektim tırmandım yanlışlıkla sakat olan elimle tutundum kemigin oynadığını hissettim birkaç saniye ağrıdı biraz. 1 gün geçti iyiyim doktora gitmedim gerek duymadım sizce doktora gidecek kadar kötü bir şey var mı? Şu an elimi tam sıkamıyorum elimi fazla oynatamiyorum ama o tırmanırken sakat kolumla tutundugumda kemigin şiddetli bir şekilde oynama hissi beni korkuttu bayağı. Sizce doktora gerek var mı? İncinme mi var yoksa kırık çatlak olabilir mi? Şu an elimi tam sıkamıyorum çok az oynatabiliyorum önerdiginiz bir tedavi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kırık veya çatlak varsa sıkıntı olabilir sizin için. Bence bir doktora görünün.

Kol da Morarma Yok Ama Kemik oynadıgnı hissetim Tırmanırken Kemik oynaması kırık ve çatlak oluçak kadar sorun yaratır mı? Çünkü Bana göre incinme Var dedigim gibi Hastane buraya uzak Ama dedigniz gibi Doktora gitmek Şartmı Röntgen çektirmek Evde Tedavi ile geçer mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı