Belki alçı takar.Hocam, doktora gitsem krem vercekler. Aynı şey olacak. Bizim evde de krem var, incindiyse çok gerek yok diye gitmiyorum.
Belki alçı takar.Hocam, doktora gitsem krem vercekler. Aynı şey olacak. Bizim evde de krem var, incindiyse çok gerek yok diye gitmiyorum.
Hocam doktora gitsem krem verecekler. Aynı şey olacak, bizim evdede krem var incindiyse çok gerek yok diye gitmiyorum.
Koluna ne olduğunu anlamak için röntgen çekecek, nereden biliyorsun krem vereceğini? Sağlığın şakası mı olur? Ailene söylesene.
Biz bilemeyiz ki, doktor bilir.Aileme de söyledim onlar da gidelim diyor. Tamam gideceğim kırık çatlak çıkabilir mi? Ne zaman geçer?
Kırık bilekle saatler geçirmiştim fark etmedim kırık falan olduğunu git yani doktora benim 1 ay alçıda kalmıştı
Hissizlik bile olabilir felce kadar yolu var git bir an önce.Kol da Morarma Yok Ama Kemik oynadıgnı hissetim Tırmanırken Kemik oynaması kırık ve çatlak oluçak kadar sorun yaratır mı? Çünkü Bana göre incinme Var dedigim gibi Hastane buraya uzak Ama dedigniz gibi Doktora gitmek Şartmı Röntgen çektirmek Evde Tedavi ile geçer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.