Kol natural maximum kaç cm olur?

Daha fazla  
Arkadaşlar 1 yıldır fitness ile ilgileniyorum. Yaş 16, boy 177, 76kg ve %15 civarı bir yağ oranına sahibim. Kol genetiğime bağlı olduğunu düşünüyorum. Güncel kolum soğuk 42cm, sıcak ise 44 cm falan. Natural olarak maximum daha ne kadar büyütebilirim? Spora başladığım ilk günden beri kilomun 2X hatta 2.5X kadar fazlası protein alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1 yıldır fitness ile ilgileniyorum. Yaş 16, boy 177, 76kg ve %15 civarı bir yağ oranına sahibim. Kol genetiğime bağlı olduğunu düşünüyorum. Güncel kolum soğuk 42cm, sıcak ise 44 cm falan. Natural olarak maximum daha ne kadar büyütebilirim? Spora başladığım ilk günden beri kilomun 2X hatta 2.5X kadar fazlası protein alıyorum.
Kimse bilemez ama tahmini 46 civarı.

genetiğine, kas kütlene, yağ oranına bağlı. yağ oranın düşük olursa güzel bi görüntü olur. yağ oranın yüksekse 50 de olsa güzel bir görüntü olmuyor. onun için beslenmene dikkat et paketli gıdalar doymuş yağlar abur cubur çok aşırı tüketme, protein dışında karbonhidratını vs. de düzgün almaya bak dengeli düzenli beslen işte kısaca
kolun suan yasına göre büyük zaten 45-46-47 olur en fazla kaç olacak, yağ oranına göre bile zaman zaman değişir. 177 olup 55 cm olsa estetik durmasa ne olur karikatür gibi olur vücudun. yarışmacı profesyonellere bak 50 falan dışardan takviye alan adamlar falan. sorunun amacını anlamadım kardeşim vücut bir bütün olarak büyür zaten kollar büyümez sadece sen antremanını beslenmeni düzgünce yap bırakmadan zaten o en iyi seviyeye gelir sayılara takılma.

Eyvallah hocam.

Genetiğine, kas kütlene, yağ oranına bağlı. Yağ oranın düşük olursa güzel bir görüntü olur. Yağ oranın yüksekse 50 de olsa güzel bir görüntü olmuyor. Onun için beslenmene dikkat et paketli gıdalar doymuş yağlar abur cubur çok aşırı tüketme, protein dışında karbonhidratını vs. de düzgün almaya bak dengeli düzenli beslen işte kısaca.
Kolun şu an yasına göre büyük zaten 45-46-47 olur en fazla kaç olacak, yağ oranına göre bile zaman zaman değişir. 177 olup 55 cm olsa estetik durmasa ne olur karikatür gibi olur vücudun. Yarışmacı profesyonellere bak 50 falan dışarıdan takviye alan adamlar falan. Sorunun amacını anlamadım kardeşim vücut bir bütün olarak büyür zaten kollar büyümez sadece sen antrenmanını beslenmeni düzgünce yap bırakmadan zaten o en iyi seviyeye gelir sayılara takılma.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı